ЄС офіційно підписав безвіз для України

9
10

Сьогодні, в Європарламенті відбулось урочисте підписання законодавчого акта, яким буде запроваджений безвізовий режим для громадян України.

Документ був підписаний у Страсбурзі президентом Європарламенту Антоніо Таяні та міністром внутрішніх справ і національної безпеки головуючої у Раді ЄС Мальти Кармело Абела.

На церемонії були присутні президент України Петро Порошенко та доповідач Європарламенту з цього питання Марія Габріель.

Після підписання законодавчий акт має бути оприлюднений в Офіційному журналі ЄС. Через 20 днів безвізовий режим набуде чинності.

Церемонія підписання пройшла у Страсбурзі, повідомляє кореспондент "Європейської правди", та транслювалася європейським каналом EBS.

Дивіться також: 

Міфи безвізу: з 11 червня старі візи залишаться чинними, але переваги на кордоні не дадуть

Міфи безвізу: як довести прикордоннику мету поїздки та скільки відмов у в’їзді чекати

Коментарі

Д
Діпсі

Обажаю заходити вночі і читати всі такі коментарі , думки всіх людей )) аж настрій піднімається бо кожен шось висказує смішне, однак люди правду кажуть як би то не було, вже просто сісти і поїхати за товаром на словаки не получиться

Ж
Женя

На тих ко жене на безвіз жене та бикота, яка за бугром заробляє бабло, а тут податки не платить взагалі, а потім вашим бабкам інши мавуть пинзію платити.

В
Варош

Фрас бы вас побив, кому нх треба тот безвіз, кідь зарплата ту лем жебы до Праги дуйти, а як назад? Пішо? А їсти шо по-пути?

М
Мукачево

На безвіз гонять калхозніки які дальше області невиїзжали

ДН
до нижньої марги

заплати людям..та поїдуть,скоте кастрюльоголовий

Е
Емігрант

Хто хоче робити в ЕС той найде варіант оби і візу дістати і виїхати а хто хоче на дівані перевертатися і чекати що Порошенко верже в нього зеленими най чекать.... лише най нениє.А то що турістам без віза то добре підіть подивіться як люди живуть може і самим захочеся так.... .А дурню Іштвана нечитайте.Най всім щастить.

П
папаша

вот и уризали людям удовольствие и уцирявуться од радости...балбесы!!!кому такий безвиз нужен???прийти иностранцив побзерати,а ищи за то и платити???якбы было з чого...

ДІ
До іштвана

Так хочеш іти робити туда шо дотипир тут сидиш та коменти пишеш.

L
LoL

Маву безвіз, немаву єврів оби поїхати =)))

І
Іштван

Кіко мош вам повторяти? Се не БЕЗВІЗ! СЕ лібералізація туристичного режиму - всьо. Робити, вчитися, лічитися вать іїхати у командіровку із сим нимош, лиш туристичні поїздки усьо!

Читайте також