ЄЦ — І.Туріс: вийшла з партії, тоді здавай мандат депутата

13
29

У лавах партії, за списками якої Інгрід Туріс була обрана депутатом Закарпатської облради, закликають вже екс-однопартійку скласти повноваження після того, як вона написала заяву на вихід з Єдиного Центру.

Як інформує прес-служба партії, президія обласної організації Єдиного Центру та депутати фракції Єдиного Центру в обласній раді обговорили сьогодні питання доцільності перебування у Закарпатській обласній раді депутата Туріс Інгрід Юріївни, яка написала заяву про вихід із партії "Єдиний Центр", мотивуючи це тим, що її погляди розходяться із принципами та програмною діяльністю партії.

— У політиці потрібно вміти бути як владою, так і опозицією. Це і є політика. Розуміємо, що у пані Туріс могли бути завищені очікування, прагнення влади, амбіції, але ситуація склалася таким чином, що коаліцію утворили фракції так званих колишніх регіоналів і влади, формат якої нас абсолютно не влаштовував через програмні і моральні розбіжності, — йдеться у офіційній заяві Єдиного Центру. — Хочемо наголосити, що партія "Єдиний Центр" на виборах минулого року взяла пані Інгрід Туріс до свого виборчого списку, і саме від імені і завдяки Єдиному Центру Інгрід Туріс стала депутатом Закарпатської обласної ради VII скликання. Програмний підхід Єдиного Центру з часу міських виборів минулого року жодним чином не змінився. Партійці та депутати від Єдиного Центру відстоювали, відстоюють і будуть відстоювати ті цінності і підходи, які є в інтересах Закарпаття та закарпатців. Зокрема, діяльність фракції Єдиного Центру у Закарпатській обласній раді спрямована виключно на конструктивне русло, наші депутати не беруть участі у політиканстві та потуранні владній коаліції. Єдиний Центр перебуває в опозиції до діючої в області влади, і опонує їй у тих питаннях, де бачить обмеження прав і можливостей закарпатців, лобіювання чи захист інтересів окремих осіб, а не Закарпаття, та будь-які інші речі, що не є в інтересах закарпатців та Закарпаття чи можуть нанести йому яку-небудь шкод, — йдеться у повідомленні.

— Тож, відповідно, оскільки програмний підхід, принципи, погляди й переконання Єдиного Центру не змінилися і залишаються такими ж як і тоді, коли нині діючий депутат Інгрід Туріс йшла від імені Єдиного Центру кадидатом в депутати, а сама депутат нині заявляє, що її погляди з цим розходяться, то існує лише одне логічне пояснення - змінилися принципи, погляди й переконання самого депутата. Відповідно, оскільки голосуючи за кандидата від Єдиного Центру, люди голосували, перш за все, за партію, за принципи, погляди й переконання, які присутні в партії, вважаємо неправильним перебування Інгрід Туріс в якості депутата обласної ради. Продовжувати бути депутатом від партії, принципи та діяльність якої більше не поділяєш — не зовсім зрозуміло й не зовсім чесно по відношенню до виборців, які голосували, перш за все, за кандидата від Єдиного Центру, - зазначається у тексті заяви. — А тому закликаємо й наполегливо пропонуємо депутату обласної ради від Єдиного Центру пані Інгрід Туріс прийняти дійсно вольове рішення - скласти мандат депутата та поступитися місцем у списку тій людині, яка вболіває за Закарпаття, розділяє цінності партії "Єдиний Центр" і готова виконувати ті завдання, які ставлять перед нею виборці.

Коментарі

НП
не правильно

цукерки з неї не вийшло. з лайна цукерки не зробиш...

П
правильно

дуже добре що своєчасно вийшла із партії гнид! навіть при всіх негативних коментарях, це мужній і свідомий крок з боку Інгрід, яка знала що на неї обрушиться маса лайна. правильний і виважений крок!

N
Nata

Turis duzhe nepryjemna, nahalna osoba. Navrjad chy htos ii bude z ljudej pidtrymuvaty, krim vuzjkoho kola znajomyh.

ІІ
із інтернету

Вачіля 06.10.2016 21:24 Флоня угомони свою жону Вачіля ти що не зрозумів що за місце в списку єцу були заплачені бабки

*
*****

Ватсон,+++!

В
Ватсон

Дивлячись на пости пані Туріс, вона давно шукала привід вийти з партії. От тут і підвернувся зручний момент. Цікаво що вона буде говорити коли орендар відремонтує і запустить кінотеатр, коли завершиться будівництво палацу культури (бачив проект новий, краще від оригінального та суттєво дороблений), будинку школяра, будинку національних спільнот, встановляться нові мафи для газетних кіосків (які будуть архітектурно привабливими), ЗОШ 8 переобладнається під садочок на 200 міст? Що пані депутат скаже тоді, що це все також недобре? Кожна людина настільки мудра на скільки може дивитися вперед, планувати і не зупинятися при мілких проблемах. А ці питання які сьогодні мусоляться у місті саме мілкими і являються. Про погане кричать, про хороше мовчать! Мені здається що люди які керують містом не просто так отримали цей шанс, і свідомо йдуть на кроки які у короткостроковій перспективі виглядають скандальними та деколи радикальними, але з часом з цього виходить правильна річ. Буде все добре!

ЯВ
Я в шоке

А чого Петьовку не копнули, коли уйшов с партії?

Х
Холмс

Чому в статті автори не згадали головного - чому пані Туріс вирішила вийти з лав партії? Чия поведінка та вчинки спонукали до прийняття такого радикального рішення? Подейкують це якісь гешефти міської влади з майном громади? Доречі, ще на першому курсі, майбутніх журналістів вчять в статті наводити точку зору та коментарі обох сторін.... заради об'єктивності викладеного матеріалу.

1
111

Най іде до москаля робити, заодно і в БПП вступить, вони ж при владі. Будуть реалізовані її голубі мечти, буде керувати разом з такими далекими як вона.

Р
Роккі

Хто таке і бере в депутати ? Віктор Іванович не вкладайте більше гроші в таких депутатів. Коли добре вони з Вами , коли ні тоді бігають.

)
))))

цікаво читати коменти, зараз бачу ми прочитаємо багато цікавого що не виноситься на публіку. і як інгрід депутатом стала, і які в неї амбіції. ви подивіться фб, все відродження та обіжені міські їй оди співають. ті яких кинули за борт або пожиттєві лузери))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Р
Руснак

Мішку, а што пуллого было при регіоналає? Мішу, а при Азарову пулло было дуставати пинзії 150$ і зарплату 400-500$? А ТИПИРЬ ШТО СЯ РОБІТЬ? ТА ЩИ СМІЄШ ПЫСОК УТКРЫВАТИ?РОЗБИЙ СУБІ ЛІПШЕ КОПОНЮ!!!

В
Вачіля

Флоня угомони свою жону ... нич не розумієтесь. А якщо серйозно, то на слідущі вибори буде йти від партії Москаля.))) це факт 100%

Ш
штабіст

Виборці оцінять - у 2010 кандидат від ПР набрала біля 1000 голосів, у 2015 році як кандидат від ЄЦ набрала біля 4000 голосів. Єц заніс її до ради так як всі депутати в міську раду агітували й за неї також. Та шо говорити, Андрій сам за неї агітував на зустрічах. Зрозуміло що пані Інгрід думає що це все вона, ну то й добре, дай дурному нарадуватися))). Думаю всі це оцінять та й наступний раз таких щирих помилок робити не будуть. Треба брати тих хто працює з людьми для людей, а не тих хто йде кудась заради того щоб тільки керувати.

Т
Трудящі

Балоги дають роботу тисячам закарпатцям,а не займаються контрабандою та не розповсюджують наркоту нашим дітям .Досить обсирати файту ніхто не святий

.
...

Мож би боло поставити смайл я би тобі указав!

Д.
до ...

Ваня подпишися сам хоть под коментом)) Благі наміри? Так хто вам мішав?) Ви просто двоє у космосі літаєте. Спустіться на землю грішну. Вийди за межі свого кафе та може побачиш шо і як робиться, а так думки твоїх 100 клієнтів не є думкою всієї громади.

Ю
Юра

До ..., Не зря твое имя три точки! :)))

.
...

Удуріти мош які всі проплачені коменти)))) пропускається всьо шо подходить Файті)))) лохи ви лохи люди кіть не видите шо в тій партії не є шо робити! Хотіла зробити благі наміри і то всьо урізалося партією!!!Правильно шо вийшла!

Д
дан

Та шо ви не розумієте там у ЄЦ шо її треба було класти керівником управління освіти і тоді би все було добре. Така "велика та визначна" особистість просто мусить керувати. Тепер вона буде балотуватися від відродження на мера або зразу на міністра освіти.

П
Патріот

Туріс в 2010 році йшла по списку в обл.раду від партії регіонів. Не пройшла( за далеко була в списку).

Ю
Юра

Если хотела стать и быть депутатом дальше,то нужно было балатироваться за свои бабки и безпартийной.Нафиг оттуда.А ЕЦ надо вместо нее туда грамотного человека поставить,который будет работать на благо людей.Просто офигеть,еще и рот открывает.Поставь Виктор Ивановичу поляну,за то что привел тя в люди

5
555

вони хіба шо собі за газетку заплатили рекламну на виборах, то та шо була ні про шо, яку потом по підїздах як сміття топтали)))

М
Мукачівець

Якщо вже полила га%%ом партію й тих, з ким була в команді, то вийшла з партії і здала мандат - так би поступила людина, яка має совість і честь. Але то не про Інгрід Туріс. Там є лише зверхність, манія величі і неповага до усіх, хто, як вона думає, нижче стоїть за неї, а вона то думає, що стоїть но дууууже високо

5
55

флоня жоні купив мандат,проплатив балогам місто..а ті тепер її у гузицю копкають))

П
пітьо

Гет із облрады!

@
@

Турис погана.

Д
Дюрій

Пані Туріс собою нічого не представляє , завислива, тому здавати мандат точно небуде. Так поступають селючки. Помилка томуу хто повірив коли брали іі до себе, але не проблема , сміття багато всюди.

В
Викладач

Дуже зверхня особа. Завжди висловлювала неповагу до освітян.

Читайте також