ЄЦ не співпрацюватиме з перевертнями, які сьогодні представляють «демократичну владу» на Закарпатті

2
6

Про це йдеться у офіційній заяві партії, поширеній у вівторок, 11 липня.

– «Єдиний Центр» Закарпаття ніколи не розглядав можливості будь-якої політичної співпраці з політичними перевертнями, які сьогодні представляють «демократичну владу» в області, але ще не так давно були на підтанцьовках в олігархів, та є не більше, аніж політичними проектами, що працюють в інтересах найбагатших людей країни. Подати руку таким людям означало би для нас зрадити довіру людей та переступити через свої переконання, – йдеться у заяві. – Більше того, наша політична сила не розглядає і ніколи не розглядала можливості створення будь-яких союзів з політичними силами, очільниками яких є фактичні архітектори та засновники Партії регіонів. Наша принципова позиція полягає в тому, що люди, які приклалися до розбудови політичного проекту, який спричинив криваві події на Майдані, а згодом і війну на Сході – ніколи не будуть партнерами «Єдиного Центру».

– Будь-які закиди у свій бік від представників партії влади сприймаємо виключно як зайве підтвердження нашій принциповості і непохитності. Більше того – ми були б розчаровані, якби почули у свій бік дифірамби від тих, хто прийшов до влади на крові простих людей, і менше ніж за рік, довів їх до зубожіння. Це б означало, що ми зрадили своїм принципам та працюємо не в інтересах народу України. Також сприймаємо спроби дискредитації нашої політичної сили, як доказ того, що ми обрали правильний шлях. Такі дії влади лише додають нам впевненості в те, що ми обов’язково переможемо. Нас бояться, а значить – ми сильніші, – констатується у заяві.

Коментарі

С
Свалява

Ну як це а перевертень із Партії Регіонів "Еліта нації" партії Регіонів Грабар Едіта яка очолює Единий центр Свалявщини то як вам....

К
кориш

То влада із ЕДинойобнутими не співрацює а не наоюорот ! вот слабо сосав Балога Порошенкови ранше ліпше знав сати та маймуся усьо клеило чим тепер !

К
кривавийе

подийи на майдаунови учинила банда парашенка из правосеками-гомосеками.А они на паперьови зараз у власти.Регионали на жаль не дали приказ оби "Беркут" майдаунськойе гавно розмазав по асфальтови,се йих вина направду.

П
Петя

Інтересно, чому влада здіймнює тиск на ЄЦ??? Они їм як кость в горлі. Правильно єдиноцентристи роблять, шо не співпрацюють з перевертнями, бо самі видите кого они по районах кладуть...

А
Артур

Якщо подивитися на те кого напризначав Москаль з Порошенком у райони та ліпше би никого не назначали. Або неотесані корупціонери або одіозні менти корупціонери. Що ліпше?

О
Опрышка

Після роспаду Союзу зустрілися два кумове, провбують грушівку і бесіду ведуть. - Куме ци чулисьте що маскалі гет пушли? Пак як прийшли так і пушли, мы їх сюди і не кликали, а ци вшиткі? Кажуть ош вшиткі, но єден ся придурок вернув.

Читайте також