Євген Мешко: Закликаю не нехтувати карантином, ситуація з COVID-19 погіршується (ВІДЕО)

9
12

Кількість хворих щодня зростає. Палати переповнені

Ситуація із захворюваністю на COVID-19 невтішна - констатує в.о.директора КНП "Мукачівська ЦРЛ". Кожного дня до лікарні святого Мартина госпіталізують від 6 до 10 пацієнтів із пневмоніями. Наразі у інфекційному відділенні 13 пацієнтів з підтвердженим діагнозом COVID-19.

Нагадаємо, із початку пандемії в Мукачівській ОТГ 265 офіційно підтверджених випадків захворювання на коронавірус, три людини померли.

Зауважимо, за минулу добу на Закарпатті виявлено 93 випадки COVID-19.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ж
Женя

Маску на вулиці носити не потрібно, а чи вірити в коронавірус Ваша справа. Проблема в тому, що коли заразимося, то не буде виходу, як повірити. Куріння також призводить до раку легень і ніхто в то не вірить... Бережіть себе.

М
Майдаун

Женя но не п..ди.Розумієме,ош за посаду мусиш брехати,но айбо перед людьми пак будеш пулло впозірувати! Марьо фальовата,22:54,львівшька мусорко то твоя мати помилилася коли передумала аборт робити!

Л
Лікарь

Коронавірус, ти взірець, де маска?

М
Марія

Підозрюю, що більшість коментарів -це частина з 73%, Чи помиляюсь?

І
Іван

Може вже доста дурити людей,гута би вас побила уже з сим фуфловірусом!!!

ЗЛ
Золтан Лендєл

Шо значить переставутьму вірити ???? Нико і не збирався йому вірити ! Просто не хочуть замічати шо бреше а других брихачами обзивають !

О
Ой-йой

Женю, штось люди переставуть ти вірити. Немож людям брехати, то не красно. І я не лише про коронавірус.

ДS
До Sola

Він безсмертний

Г
Генріх

Він не бреше а пляше под дудку свого покровителя шому написали то і читать болван

П
Проктологоанатом

Гукани деякі у білих халатах і посадовці деякі носяться з тим барановірусом як дурень з писаною торбою. Років тридцять тому був ор више гор, що найпоширеніша хвороба то трипермонада, вона може викликати рак. Потім забули і почали крик про фломідію, потім про спід був крик, далі про свинячий грип, глисти. (назви збудників свідомо іронізовані, якщо читатиме лікар).

П
Правдо

Шо він бреше в црл ніякої пневмонії з понеділка не реєстрували чи ви всі думаєте що люди які там роблять довго будуть мовчати!!!!

S
Sola

Правила карантину???? А масочка ваша де п.Євгене ???

Читайте також