Євгеній Селезньов впевнений, що допоможе "Минаю"

8
6

Перед матчем "Минай" - "Колос" зірковий форвард розповів про плани на майбутнє.

Нападник "Миная" Євген Селезньов прокоментував підписання нового контракту з клубом.

"Те, що підписали новий контракт, звичайно, задоволений. Я вдячний президенту клуба Валерію Івановичу, віцепрезиденту Євгену Васильовичу, головному тренеру Володимиру Богдановичу та всьому тренерському штабу за те, що вірять у мене. Це дуже надихає тренуватись не один, а два-три рази на добу, щоб повернути свою фізичну форму після хвороби.
Я буду продовжувати працювати і не збираюсь кричати про те, що поб’ю рекорд. Моє головне і перше завдання – допомогти "Минаю". Мене мотивує футбол, спорт. Це моє життя. 37 років – це не стеля у футболі. Доки здоров’я буде дозволяти я хочу продовжувати грати.
У нас непогана команда і ми можемо добре виступити у поточному чемпіонаті. Просто молодим гравцям не вистачає трішки досвіду. В команді є я, Олександр Бандура, Дмитро Нємчанінов. Будемо допомагати молодим прогресувати. Ми маємо бути для них прикладом і підтримкою", - сказав Селезньов.

Коментарі

М
Марго

Не дуже м ся розбираву у футболі. Но такоє, трохи. Але може цей Селезньов вообразив, шо він має мієлафон як у Аліси Селезньової, і найрозумніший від усіх?

М
Мессі

Ну ось скажіть ну як так можна а? Так як в державі так й в футболі, Євген, немає де й кого розводить так сказати .... То прийшов до глухого Минаю бо ніде більше не беруть )))!!! Хоча Минай й Жека зараз одного лоховського рівня ))))

МД
Мячі дути

Смішно)

О
Огого

Мячі будеш дути

ХВ
хохол взятка

алкаш и нарик

НА
Но ай

Чим ?

Читайте також