Євро на Закарпатті вже сягнуло 30 гривень, долар – майже 29

7
21

За тиждень вартість найпопулярніших валют зріс на більше як гривню. І така ситуація не тільки в найзахіднішій області країни, де обіг валюти традиційно інтенсивний, а й по всій Україні.

Згідно з моніторингом Mukachevo.net, середній курс долара по Закарпаттю складає 28,7 – 29,0 гривень, хоча минулого тижня було 27,5 – 27,9 гривень. Аналогічно виріс і курс євро, перетнувши психологічну позначку 30 гривень. Сьогодні придбати євро на Закарпатті можна за курсом 30,2 – 30,4 гривень.

Що ж коїться з курсом гривні, дивимося у сюжеті ТСН.Тиждень з коментарями та прогнозами експертів.

Нагадаємо, що схожі американські гірки з курсом були вже у листопаді, а також в аналогічний період минулого року.

Коментарі

5
55

усяде де за балог й за провали в городі включена ПIДEРAЦIЯ

5
55

балогоботи включилися позитивну картинку робити для мерії на всіх темах

П
Правда

так , так! у нас усі , що були при владі уже "сидять". вони привели країну до тотальних злиднів і сидять у іспанських - панамських маєтках, маючи мільйони(сотні мільйонів украдених у держави доларів). а ви і далі скачіть, вірте, і далі на свою голову вибирайте бездарь, яка буде вами, як рабами понукати, а ваші діти будуть у обслугою працювати у африці ( доженемо і переженемо африку).ви самі і довели ,своїми руками і вибором цю країну до межі плінтуса. ДУМАЙТЕ,ЯКЩО ЩЕ ЧИМ, ЯКЩО ВІД СКАКАННЯ НЕ РОЗТРЯСЛИ ЗАЛИШКИ РОЗУМА.

В
Василь

"До Лесi" Я з Вами и я теж вірю в те,що Україна скине ярмо злочинців-селюків,які окупували всі структури влади в наших містах. Вірю в те,що сільські тупі злодії і диверсанти сядуть в тюрми за розграбування індустрії і високо технологічних галузей республіки,що спричинило за собою небачений Голодомор 1991-2017,а бандпосібники з числа їх численних рогатих родичів поїдуть додому,відновлювати раніше розграбовані ними ж села. ДОДОМУ,бичьё,ДОДООМУУУ!!! Чемодан - автовокзал - рідні Пiдзалуповкі! Пшлі геть з наших міст,окупанти!

ДЛ
До Лесі

Леся ми усі віримо і любимо Україну, молоду, красиву, працьовиту, усміхнену і дружню... Таку Україну ми знали і переконаний вона такою буде... Але за останні роки нашу молоду країну перетворили на шлюху наркоманку з суїцидальними думками в голові, яка не поважає ні своїх батьків (пенсіонерів), ні родичів, ні сусідів, яка молиться лиш на того хто дає дозу (МВФ)... І за черговий транш готова голод власного населення влаштувати, никого не колише... от така у нас тепер Україна Леся, і їй потрібна допомога, її потрібно з цьої халепи витягувати, бо буде гірше...

СК
Степан Крук

Не треба мене бити! Я дуже порядний,але трішки лишився розсудку. З 2004 року скачу і мрію про казкове життя! Колись мені скащали,що хто не скаче,той москаль! Тепер я скачу бо я не москаль,я не розумний,я не багатий,я не громадянин....Нас багато,нас не подолати!

ДК
До Крука

Вірую же Ви порядний чоловік, і пишете то шо справді думаєте і так як чуствуєте. Но будьте обережні, бо скоро Вас прості босі і голодні люди за вашоє скакання на улици будуть переставати і у писок бити... Сокотіться...

В
Василь

Причина,нешановні підстилки бандита Коломойського з "1 + 1",в окупації всіх структур влади на Україні рогатими гангстерами(включаючи і вашого Коломойського теж),а все інше - наслідок. Звідси ж і метод порятунку України: влада в республіці повинна належати городянам-державникам,а рогате бичьё, - окупанти,по-звірячому знищившиє 15 млн.чол. в результаті Голодомору 1991-2017гг., - має сидіти в тюрмах і каятися за скоєні злочини. Так-так: принцип колективної відповідальності в даному випадку обов'язковий бо селюки-зрадники причетні до розкрадання України і небаченого вимороку народу - через своїх родичів-гангстерів,що узурпували владу, - суцільно.

A
ali

na,tobi vilyna krayina, skakayte hlopci!!!!!!!!!!!

1
123

Крукідіот

:
:)

До Крук. Вже видно результати вашого скаканя.

СК
Степан Крук

Ми скакали,скачемо і будемо скакати! Ми скачемо за волю,за краще життя в Україні!

У
Увага!

Всім майдаунам на копоню натягнути св'яткову каструлю, обмотатися прапором, заспівати "Щенявмерло" і починати скакати... це комплекс заходів зміцнить курс гривні. Вперед, побратими,до перемоги......

Ш
Шоу

Це результат майданутої "революції гідності" і ніщо інше.

А
Антон

Но, пенсіонери винні в россті курсу))) нико чомісь не згадує шо привабанку не хватало 160мрд

Л
леся

А я вірю в Україну!

СК
Степан Крук

І в Росії доллар росте! Пенсійний вік там також хочуть підняти!

Т
таня

Треба потерпіти! Реформи не дають миттєвого результату.

Т
Толя

Слава Україні!Це перемога!!!!!!!Україна самостійнанезалежна!!

АК
Антимонопольний комітет

Враховуючи відсутність економіки в Україні то гривня впаде ще на 10-15 пунктів

Е
Експерт

Прогноз 65 грн за долар

Читайте також