Євробачення-2010: Букмекери ставлять на Азербайджан

10
0

Представниця Азербайджану Сафура Алізаде має найбільше шансів на перемогу в конкурсі Євробачення-2010 згідно зі ставками у букмекерських конторах.

У трійку фаворитів також входять співачка Лена з Німеччини, яка раніше очолювала список, і Харель Скаат з Ізраїлю.

Азербайджанська виконавиця Сафура з піснею Drip Drop - переможниця телешоу-аналога Pop Idol у себе на батьківщині. Композицію для Євробачення їй написав шведський композитор.

Представниця Німеччини Лена Мейєр-Ландрут - одна з наймолодших учасниць конкурсу - 19 років їй виповниться відразу після Євробачення. На конкурсі вона представить пісню Satellite.

Харель Скаат з Ізраїлю також один з фіналістів національної Фабрики Зірок. Він виступить третім у другому півфіналі з піснею Milim.

Представники Росії - Музичний колектив Петра Наліча - на 30-му місці.
Україну на пісенному конкурсі Євробачення-2010 представляє співачка Alyosha (Альоша). Alyosha отримала право представляти Україну на Євробаченні-2010, вигравши національний відбірковий тур, фінал якого відбувся 20 березня в Києві. Alyosha з піснею Sweet People виступить у другому півфіналі Євробачення, який відбудеться у четвер, 27 травня. Українка заспіває під номером 8.

Урочиста церемонія відкриття Міжнародного конкурсу пісні Євробачення-2010 відбулася в Осло у Міській ратуші в неділю ввечері, 23 травня.

Перший півфінал конкурсу відбудеться 25 травня в Осло. Другий півфінал відбудеться 27 травня.

Фінал конкурсу відбудеться в суботу, 29 травня. Цього року в Євробаченні беруть участь артисти і групи з 39 країн.

Усі три концерти відбудуться на сцені Telenor Arena в норвезькій столиці.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також