Євробляхарі Закарпаття заблокували одне КПП. В інших областях перекриті 6 пунктів пропуску (ФОТО)

7
23

Декілька закарпатських громадських організаці заявили про початок акцій протесту від завтра із блокуванням пунтів пропуску через державний кордон. Але вже сьогодні пообіді, активісти перекрили КПП в Малому Березному.

Вже від сьогодні на декількох пунтах пропуску в різних областях, активісти заблокували рух через кордон.

Так, на Закарпатті заблокували пункт пропуску "Малий Березний", у Чернівецькій області група осіб розпочала блокування під’їзду до КПП "Порубне" українсько-румунського кордону.

Волинські активісти заблокували дорогу, яка веде до пункту пропуску «Ягодин» та не пропускають людей, які їдуть за кордон. Також перекритий пункт пропуску "Рава-Руська" та "Краковець" на Львівщині.


Від завтра починають блокувати КПП і закарпатські активісти. Так, вже заявлено про блокування КПП Чоп-Загонь на українсько-угорському кордоні починаючи з 9-тої години ранку.

Нагадаємо, що з початку сьогоднішньої доби, з 00:00 25 листопада, почали діяти нові правила щодо "пересічки". Більше того, з огляду на технічну неготовність митниці до роботи за новими правилами, в'їхати наразі в Україну для "євробляхів" навіть за новими правилами неможливо.

Подробиці читайте у інших публікаціях нашої редакції:

Коментарі

М
МАРІЯ

"Через протести євробляхарів на кордоні застрягли три автобуси з дітьми зі Львова і Одеси Більше 70 дітей близько десяти годин чекали на пункті пропуску Краковець-Корчова" https://zaxid.net/news/ Вибачте,але я цього не розумію.Діти в чому винні?Та і всі інші ,хто їде по своїх справах?Що б казали бляхери ,якби в цих автобусах були їхні діти?Ідіть і протестуйте біля ВР,чого перекривати дорогу для простих людей?

В
Вов

Імпічмент можна зробити на законних засадах. Якшо блокувати кордони то страждатимуть невинні. Люди що їдуть ззакордону чим винні? Закордонні інвестори можуть закрити свої підприємства що приведе до ще більшої кризи. Треба Блокувати завод Рошен, адміністрації, ВР, конституційний суд може допомоти. Звернутися до міжнародного суду по справах людини(мало дієво, але щось)

В
Ваня

У зв'язку із чим аналогічне авто на Україні коштує у 3-4 рази дорожче? У нас дороги кращі ніж у європі чи зарплати більші? На що витрачають ті кошти? Відповім - на аналоги Межигіря

У
ура

бо ПЕРЕКУПИ ДУМАЛИ ож так все буде-(ДОСТА__)...вони на ций схеми мутили...скоро любий дитвак прижене корча и продасть всьо-я МАГНАт--мусить бути колись цьому кинець!!!

Г
ГШНЛ

Ви достали із своєми машинами...Ви самі винуваті -думаєте --та нас много та най пістраюються під нас---а скоро вибори та МИ ВОБЩЕ в ШОКОЛАДІ БУДЕМО..мусять НАМ ПОЛІВИТИ...---я так скажу_ ВИ ОХУ_ЛИ ---КОЗ_И

М
Михайло

Так, а де поліція, де водомети? Чому не наводять порядок, уже би пора начинати?

М
Михайло

Тепер, я як нормальна людина, їду собі у Європу на роботу чи як турист, чи може їду додому у відпустку і не можу нормально перейти кордон через тих, які не хочуть платити так як плачу я і решта нормальних, адекватних людей. Це порушення моїх прав і свобод! Чому ці протестуючі не йдуть під Верховну Раду і там хоч роками не протестують, їм же і так нічого робити. А нормальним людям вони не дають жити вже скільки років? Коли це вже закінчиться?

М
Міша

Я працюю в чехії та купив собі автомобіль, а місяць тому я його розмитнив.розмитнення коштує не дорого так і ви робіть розмитнення та їздить собі спокійно

Д1
до 16:53

Но та напаруй гроші на залог як уже так не хочеш розтаможувати ти ж робиш цілий рік за границьов або позич у когось і їдь до батьків чи рідних на свята як мешся вертати та тобі гроші вернуть на митниці, не вижу ніяких проблем. А залог берут за то аби ти не забув вернутися і аби не було так як до типирь понавозили усякий хлам, а пак бігали на пересічки кажді пару днів і робили очереді на митниці. Закон получився вопше шикарний. Слава депутатам Слава Порошенку

П
Петро

Якщо я українець не можу купити нормальне авто на українських номерах то чому я маю палити його якщо купив у сусідній державі.най дадуть нормальні зарплати роботи тоді най приписують такі закони.дебіли одні сидять у тій раді

П
Правдоруб

Ці всі так звані "протестуючі" - НЕРОБИ - контрабандисти та халявщики. ДАВАЙТЕ ТОТАЛЬНИЙ флешмоб, як ваш дебил "шеф" - ПАЛІТЬ свій металоХЛАМ!!!!

Т
Тарас

Послушайте,вот хочу я нормальный человек,на нормальной машине через это Кпп в Европу выехать,почему я должен страдать из-за этих дибилов ?

1
111

Ха-ха Можуть ся уже пусрати,...хотіли розтаможку,-та мають))))) Аваков роздене то шобло за лічені секунди. ХА-ХА-ХА

Д
Друг

Аваков вперед що за бардак ці вже достали з цим євро сміттям !

М
Мацкаль

Вам на газ подняли цены, а вы даже не пикнули, бляхи Вам кортять, во Франции цены на бензин подняли так какую бучу люди подняли.

ДП
До петра

Ти виході і відстоюй те шо тобі треба! Комусь треба машина, комусь газ, комусь бензин. Ціни на газ і на бензин нищими НЕ будуть ніколи, може на пару копійок. Я 8 місяців в році за кордоном 4 місяці дома. І дякуючи нашим парламентарям і президенту я можу добратися додому тільки на автобусі маючи за кордоном машину на евро номерах. Техогляд дійсний страховка дійсна, а заїхати додому не можна се дискримінація власного населення. Влада робить ход коньом перед виборами

А
Анна

.завозят всё это барахло, а потом куча дтп...

М
Мадяр

Та пересажайте їх всіх, а той мотлох їхній в металобрухт здайте. Це буде найбільш оптимальний варіант для всіх. Чому всі нормальні люди мають страждати від дій кучки «самих хитрожо...х»

Ю
Юрій

До Петра: а ти чому не вийдеш за ціну на газ ??

М
Мікулаш

Ось тепер побачимо, що "силовики" їдять свій хліб задарма, чи вони чогось варті.

З
Закарпатець

Ми можемо і хочемо купити нормальну машину за нормальні гроші, а поки є придурки які нічого в державі не роблять і жиють за чийсь рахунок- ми це зробити не можемо. Чому в Україні все роблять через жопу? Спочатку зробіть механізм, умови, прозорість розмитнення, а потім щось вимагайте, а то перед вихідними ДФС скинули листа, сотні заробітчан які їхали до дому і везли гроші, вимушені були залишили машини перед шлангбауном... це нормально??? Владу геть!!! Ганьба...

М
Мукачівець

Люди за цей металолом гроші дали Це їхне А тепер хочуть кинути їх Виб шановний Петро що б робили на їх місці?

П
Петро

Що за люди...за ціну на газ ніхто не вийшов,а за металолом акціі протесту...в Франціі податок на бензин на пару відсотків збільшили всі на вулиці...а тут убогі за металолом...не можете нормальну машину купити є альтернатива -міський транспорт.а потім плачете влада погана...

Читайте також