"Євробляхери" мітингують: на в'їзді в Ужгород затори (ФОТО, ВІДЕО)

10
23

На в'їзді до Ужгорода з боку Мукачева ускладнено рух транспорту. Страйкують власники "євроблях"

На в'їзді в м. Ужгород в районі Барвінку та Дравців, ускладнено рух транспорту.

З 9 години ранку там мітингують водіїв авто на іноземній реєстрації, яких в народі прозвали "євробляхери".

На місці працюють представники Патрульної поліції Закарпаття.

Один з організаторів акції Іван Качур розповідає, що активісти перекривати дорогу не збираються.

Власники автомобілів на єврономерах організували мирний мітинг для привернення уваги.

Тим часом в Управлінні патрульної поліції повідомили, щ проїзд на круговому русі у селі Дравці, що на Ужгородщині (при в'їзді у с. Барвінок) - відновлено.


Коментарі

ДЕ
До Евробударів

Евробудари нах з України!!!

1
1234

Власників євроблях на мою думку можна розділити на дві категорії: перша категорія це ввічливі люди які поважають інших учасників руху, які дійсно пітримують авто у належному стані, але так як немають фінансової можливості розмитнити/ купити таке саме авто на укр номерах шукають можливості їздити на нормальному авто. друга категорія це оху*вші бо поліція немають влади над ними недавно пропускаю людей на пішоходному переході у іванівцях (вже всі знають скільки там було дтп) так він бидло на гольфі PL реэстрація справа всіх обганяє чуть не збив хлопця молодого і поїхав далі в сторону мукачева. лиш клуби білого диму залишилися.

ЕК
Екс-гаішник корупціонер

Продам Жигуля 78 року за 1800€ в подарок 4-ри іконки на торпеді ,для безпеки пасажирів.Єкономна замість карбюратора стоїть безбашенка 5-го покоління. Куплю Шкоду Октавию, от 2008року за 1500€ на сайті еврономерах.

ЕК
Екс-гаiшник корупціонер, До 23:07

Понавозили відра списані в Євросоюзі,жеброта купила си корито за 1500€ так корчить із себе,Тіпа статусного челядника я на іномарці.Совок у вас у генах,які люди така і держава.Мені лічно пользи ніякої нема от тих евроблях,лиш одного вже іх тілько ся розвело,не пройти не проїхати,портять дороги,наш карпатский воздух,бикоють на дорогах,тепир щей млять дороги перекривають.Мої Жигулі 78 року,скуки подзрізають.Де справедливість.

Д2
до 2110

Ти шо об луна вдарився? Йди бензина напийся

Д2
до 21 10

хаха нацгвардію? ну ти й придурок

2
223

Схоже на переписку пацієнтів психлікарні з уркаганами

МЕ
Мішко Екс-Гаішник хабарник.

Нацгвардію туда,ловити нелегалів на незарегістрованих номерах,штрафувати а машини на утилізацію, сигарети то тіпа контрабанда,а як незарегістрований нерозмитнений транспорт повишеної небезпеки то нормально.

ВЗ
Вiктор Золотов АО

У нас закона про регизнацію авто нема,чи шо?де нацгвпатрульні по

Г
Голесо

Подержіть Балашова,партія 5 .10.там тот налог шо просите!для всіх і на всьо! У наш вік,бо машина для більшості,бола недоступна,ізза дурноі ціни...просто кощунство!Дебільна страна,яка своі машини не випускає,а за чужі хоче нажитися...спустіть налог,більше ростаможить людей,більше зароблять,+кажда машина,абонент заправок.Виграуть усі...Неростамажують даже гуманітарні,скорі,пожарки,задумайтеся,пожарні іздять на старих зілах,скора то"буханка"...які давно уже мали боти на черметі... У мене "горниць" на наших номерах,ничь проти,абсолютно не маю проти євро-блях! 369,посуті они усі трудяги,бо заправляются туй,а з бензіна капає налог у бюджет,з якого бабушки получають,степендію))панімаєш?!)

КЙ
кочало йовжі йовжійович

я бох ти лем йиабав тото украинськое цурбача. возися на біцікльох

Д3
до 369

Про то шо роботяги не їздять на євробляхах, тому що вони роблять чесно, на державу... живуть правильно... для чого????? Ми в Україні тут не наєбеш не проживеш. А тупо все життя працювати це кожного вибір

Я
я

што в Ужгороді ниє бульдозера?

Т
Троцкій

А мені пофіг, у мене біцігля

3
369

Низнаю не одного роботягу євробляхера, самі шалапаї от чесно ідентифікатор - євробляха=шалапай!

М
мда

цікаво виходить люди геть пересварилися один з одним євробляхери проти укробляхерів упц кп проти упц мп російськомовні проти укромовних ще якісь сварки з нацмешинами, ромами, тими у кого подвійне громадянство і тд все це було і давно, але чомусь саме зараз на цьому загострюють увагу хтось хоче підняти на цьому рейтинги перед виборами, а ви далі гризіть глотку один одному

ДН
до нижньої марги

я ти в рот нассав,хлебчи

ДУ
до Уважаємий

ідися напий марганцовки,ти доход вонячий

1
123

Надоїли вже на своїх відрах, 90 процентів бударів роблять аварії і неадеквати за рульом! Ліпше пішком най ходять

У
Уважаємий

до 123 Мозок собі спали, придурку

І
Іван

То тільки мені одному тарифи на газ великі,вартість бензину захмарна, долар штучно завищений й сягає невідповідних життю позначок, комунальні послуги великі, заробітні плати та пенсії мізерні й відповідають мінімальним потребам для існування, країна переповнена хабарниками і зазнокрадами, рівень життя впевнено рухається до низу?! Таке відчуття що у нас з Вами все в "шоколаді" для повного щастя залишилось тільки європейський автохлам і мусор, за який в ЄС захмарні податки, легалізовувати в своїй країні за копійки, хіба у цьому Ваше щастя???

1
123

облити ті всі євробляхи бензином і запалаити нах,,ер,вже задовбали сі ідіоти

Ю
ю

у одному їх підтримую - це величина суми розмитнення абсолютно не адекватна зарплатні 99% громадян. А у тому я проти - що вони вимагають не обмінюватися даними з митниці та поліцією. Крім того, наші депутати чомусь хочуть обмежити громадян інших країн доручати (довіряти) автомобілі нам. Потрібно зробити як у Європі - машина перебуває тут більше місяця. будь ласка зареєструй, сплати 10 неоподаткованих мінімумів на місяць тай катайся. Але х худоба у парламенті каже, що автомобіль - це не для простих українців. От і роблять собі паспорти інших країн, бо зажравшеся мурло не дає жити...

Читайте також