"Євробляхи" які лишили перед залізничним вокзалом в Захоні забере евакуатор

17
7

Про це у соціальній мережі Фейсбук написав Михайло Галас та додав фотографії кількох автівок.

За словами чоловіка, на автівки наклеїли папірці з попередженням, що вже завтра машини будуть евакуйовані. Зазначимо, багато закарпатців лишили свої автомобілі на іноземних номерах перед кордоном з Україною.

Mukachevo.net писало про кладовище "євроблях" на кордоні. Автівки полишали не лише в Угорщині, а й на території Словаччини.

Така ситуація склалась через прийнятий закон про розмитнення автівок на іноземних номерах. На початку листопада, Верховна Рада підтримала законопроект по ніби зменшенню акцизного податку при розмитненні автомобілів на іноземній реєстрації.

Загальну формулу розрахунку акцизу раніше Mukachevo.net публікувало: базова ставка (акцизний податок) множиться на коефіцієнт двигуна (потужність двигуна ділиться на 1000) та вік машини (береться до уваги повний календарний рік).

Коментарі

ДБ
До бобра

Бобер жебрак зависливий))) такі люди тілки про то переживають щоб у сосіда було менше ніж у нього.

Р
Рома

дeбіли ви двоє а нe краіна

Д
Дырыоаоо

Краiна дебiлiв !!!

Б
Блюк

Най прийдуть у Закарпаття та узбирають сейсь ХЛАМ у нас, понавозили цурбаків шо ніде стати у варешові за сих говновозів.

1
11

За....ли сі халявщики. Як діти у садіку-" Дурак! Сам дурак!"

Д2
ДО 20:12

Держава обманює чилядника на кожному кроці а чого чилядник такоє робити неможе.

Б
Бобер

Наведіть порядок також і з особами з подвійним громадянством, бо наш піпл дуже хитрий: коли треба розмитнювати свою євробляху, то наші люди виймають мадярський паспорт із жеба і кажу, що они мадяре, а коли оформляють субсидію або інші соцвиплати із українського бюджету на свою жону та дітей - тоді всі раптом стають громадянами України.

Читайте також