Євромайдан в Ужгороді офіційно узаконили

8
7

Зробило це Закарпатське об’єднання «Просвіта».

Володимир Піпаш голова Закарпатського обласного об’єднання ВУТ «Просвіта» ім. Т. Шевченка,  у передбаченому законом порядку подав до Ужгородської міської ради сповіщення про проведення заходу.

Отож, у  відповідності до ст. 39 Конституції України, у неділю, 24 листопада, у зв’язку із зупиненням розпорядженням Кабінету Міністрів України процесу підготовки до укладання угоди про асоціацію України з ЄС,  на пл. Театральній м. Ужгорода відбудеться загальнонародне віче на тему обговорення цього рішення.

Заявлена тривалість віче – до 3 год. Передбачено загальну кількість учасників в розмірі близько 500 осіб.

Мукачево.net

Коментарі

С
Слов"янин

Значна частина наших громадян, відзомбованих неукраїнським ТБ та грантоїдськими структурами, не усвідомлюють вкрай негативних наслідків зближення України з ЄС (бо різні вагові категорії). Вони це зрозуміють через декілька років, коли на фоні знищення вітчизняного товаровиробника, безробіття зросте у 2-3 рази. Не кажучи, про збидлячення національно-культурних цінностей. Натовп вірить «ящику» і не бажає прислуховуватись до патріотів західноєвропейських та центральноєвропейських націй, не доступних для громадськості з-за цензури глобалістів. Реально т. зв. євроінтеграція вигідна занадто вузькому колу громадян України - тим, хто має нерухомість та рахунки за кордоном, хто живе на гранти та неофіційну зарплату держдепу США ,а також геям. Таких не більше 10%. Україна перевиконала всі плани по "гевоюціях", нехай на собі поекспериментують їх справжні організатори

Ю
Юрист

Ця корумпована організована злочинна організація (псевдодержав України та органи місцевого самоврядування) бояться правових законів, справедливих судів та відповідальності, тому їм не по шляху із цивілізованою Європою.

VV
vasja vasja vasja

24 листопада об 11-00 в м. Ужгороді на пл.Народній біля пам.Т.Г.Шевченка Громадською ініціативою відбудуться санкціонований мітинг "Україна це Європа!" просимо небайдужих громадян підтримати акцію.

У
Українець

Хотів би сказати "словянам" тут всяким, що розваливши першу країну світу - СССР, Росія і Украна, яким дісталося більше 95% всього доброго, за 20 років за рівнем життя пересічного громадяна є на рівні Африки, а зважаючи що 20 рокків тому вони ще по пальмах лазили то котимося ми стрімко і в низ, наслєдство союза Україна доїдає - промисловість східного регіону і чекає нас тут середньовіччя, Росію без нафти й газу те саме, отже очевидно куда йти чи триматися за застарілі заводи чи піти хай указкою по рукам поб"ють але научать!! А хто був у Європі і в Росії (не у Москві)говорити нічого не треба!!!

С
Слов"янин

Судячи з фотографії, мітингувальнигів-євроінтеграторів на пл. Театральній в Ужгороді значно менше ніж людей в звичайний світлий день. Мабуть грантоїди погано відпрацьовують свої срібняки...

І
Ім'я

Не ошибается тот кто ничего не делает ,-а ты и дальше лижи жопу путину лизун )

С
Слов"янин

ПРсти даколи щось можуть зробити і для інтересів України... Під впливом пропаганди масонської Гейропи народ повівся і допустив "велику жовтневу...", перепрошую, "помаранчеву" "гевоюцію". Невже українці знову наступлять на ті ж самі граблі?

Читайте також