Європейська преса: Зеленський - розчарування для українців

7
9

За півтора року президенства Володимир Зеленський стрімко втрачає підтримку громадян, які почуваються "зрадженими у своїх надіях".

Про це пише найвпливовіша французька газета Le Monde у статті "Нас зрадили!": в Україні розчарування від президентства Зеленського". На переконання журналістів видання, український глава, який обіцяв боротися з корупцією, нібито стикається з впливом олігархів у своєму оточенні, а у роботі Зеленського дійсно спостерігається спад.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

К
Киик-Коба

Какую роль играет теперь пресса? Она служит пылкому разгоранию нужных нам страстей или же эгоистичным партийностям. Мы ее оседлаем и возьмем в крепкие вожжи, Никто безнаказанно не будет касаться ореола нашей правительственной непогрешимости. Предлог для прекращения издания — закрываемый-де орган, волнует умы без повода и основания. Прошу вас заметить, что среди нападающих на нас будут и нами учрежденные органы, но они будут нападать исключительно на пункты, предназначенные нами к изменению.

*
*

Констатована правда: я і мій брат Ромаріо, угробили своє життя, 30 років проводили свою власну деіндустріалізацію, тирячи мідь і пиляючи на метал все що тільки можна, потім ниючи за рюмкою водки про те, що все розкрадено і розвалено. Це не злорадство а констатація - Ромаріо і я тупі інфантили, і такі органічні утворення важко назвати homo sapiens, скоріше ми є bydlus vulgarius. Найкращим варіантом буде товкти нам мордяки, і з врахуванням коронавірусної небезпеки це краще робити ногами, або штахетами довжиною не менше 1,5м.

*
*

Перший коментар був доречний, інформативний і правильно висловлений. Якщо комусь неподобається думка автора, висловіть заперечення на неї коректно, без лайливих слів, бутилок, бояришників і тд. Йов, лумпію заперевальный необразованый.

П
ПРАВда

Оскільки я тупороге фашистське опудало з кличками Ромаріо, Підкарпатський Русин - годі і сподіватися на конструктив у моїй словесній діареї. Тому згідно результатів внутрісайтового референдуму 2021 року мені потрібно провести фізичну профілактику штахетою і бейсбольною битою, а потім прикапчати до ковбиці і відправити у сплав по Латориці разом з моїми посіпаками Студеним Звуром (він же Гой, Справедливий, Водило, Менджул) і Шоні-Майдауном.

ДН
до нижнього

Ти ж саме за того жида голосувало 2 роки назад, опудало пудкацапське!

Г
Гой

А шось те хотіли од жида ? Аби вас озолотив ? Їхня казка яннака . Думайте мало , краяни . Желудком авать гузицьов (ош што завтра будете їсти і чим ср@ти ) , кіть не маєте мозгів . І не серцем . Серце - насос , не більше.

ДН
До нижнього допису

П$их воскрес ! Ти ще не $дох , ши$ік ?

П
ПРАВда

За 30 років місцеве алкорусинське опудало Ромаріо (він же Пушкін Олександр, Підкарпатський русин, Олег, Берегівчанин) так і не спромігся побудувати особистість і інтегруватися у цивілізоване суспільство. Натомість він продовжує деструктивну діяльність, започатковану його батьками, а саме - п'янство, наркотики, крадіжки мідних кабелів, вивезення лісу, контрабанда. За різними оцінками експертів, рівень злочинності внаслідок діяльності Ромаріо зріс на 75-80%

П
ПРАВда

Титульна, автохтонна етнічна група Русинського краю - підкарпатські русини та інші етнічні меншини краю в 1991році чесно віддали сотні тисяч своіх голосів за незалежну украінську державу. Але, як виявилося, украінський нарід показав себе слабким і не зміг побудувати за 30 років ефективних інститутів влади. Розчарування давно вже перейшло із особистостей на украінську державу в цілому. Титульна автохтонна нація краю - підкарпатські русини, в своій історіі завжди були законопосоушними та лояльними громадянами держав, в яких проживали. Але всьому є якісь межі: те беззаконня та хаос, які творяться 30 років по Украіні в цілому та в Русинському краі зокрема, ставить під великий сумнів перспективи існування украінськоі держави в найближчому майбутньому. Нелегко русинам було ні при (австро-)мадярах, ні при чехословаках, ні при советах, але такого хаосу, беззаконня та бездарності як при незалежній Украіні - русинський нарід за свою тисячолітню історію ще ніколи не бачив.

Читайте також