Європейські тарифи: вартість газу в Чехії така, як і в Україні після знижки

53
12

Про це свідчить сайт з вартості тарифів різних чеських постачальників.

Як зазначається на сайті Cenik plynu 2021 в Празі середня ціна за метр кубічний газу 5,7 чеських крон, що дорівнює близько 7 грн.

І жодних надзусиль уряду та президента. Просто діють ринкові механізми без маржі у 40%.


Зазначимо, що нещодавно на тлі масових протестів уряд вирішив зменшити ціну на газ до 7 гривень на час карантину.

Однак, минулого тижня під стіни Закарпатської ОДА зібралось чимало закарпатців, які закликали зниження тарифів.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Д0
до 08:45

Нечего было за это ворье голосовать 2 года назад!

У
У

Как же задрало паршивое ворье у власти !

N
None

Я в 15 році теж почав пиляти батереї на брухт, але агенти кремля чуть не впекли мене в дурку. Ніколи б неподумав що теща агент. Приніс цеглу на піч на пятий поверх, зризав батерею, а тут санітари, правоохоронці... Хто нізнає то тепер дібил, имбицил, идиот, олигофрен вже не використовуеться, пишуть по европейські... Так шо кому треба пишіть, в мене тепер є болгарка аккумуляторна, поможу позрізати батареї, але щоб без тестів та тещь.

N
None

Слава Україні, героям слава! Як казав Парасюк треба давно агресорський газ відключати. Декомунизація, чому досі не знесли Дніпрогес та всі атомні єлектростанции як наслідок комунизму? Порядний козак повинен курін опалювати сушеним кізяком, дровамі та соломою. Газ то кляті москали провели щоб ми від них залежали. Я не розумію кому той газ потрібен? То все вражі агенти. Все порядні люди вже спиляли батереї та поздавали їх на металлобрухт як наслідок совка. Треба вже давно кожному зробити пичку и топити кизяком, тим паче не буде викиду виглецю додаткового.

N
none

Слава Україні, героям слава!

Т
Туряниця

Це в країні, не видобутку газу не було зроду. Газ у них експортований і має ціну як нас, що видобувається нами. Просто у нас хтось вже зажрався на верху стільки красти і випробовувати терпіння народу!

М
Мукачівець

Ось офіційний сайт словацього державного регулятора тарифами на енергоресурси: http://www.urso.gov.sk/ Тут посилання на їх калькулятор актуальної ціни на газ та електрику: http://www.urso.gov.sk:8088/CISRES/Agenda.nsf/KalkulackaPlynNewWeb2021 http://www.urso.gov.sk:8088/CISRES/Agenda.nsf/KalkulackaElektrinaNewWeb2021 Ви будете здивовані. Ціна за 1м3 газу від 7,33 грн. та 1 кВт електроенергії від 1,94 грн. у перерахунку з євро відповідно. І це без знижки для вразливих верств населення, яка у них так само існує. Я вже мовчу про різницю в заробітніх платах та вартості продуктах, рівні корупції та якості життя. А нам стільки років розказують, що ми майжє безкоштовно все отримуємо. От Вам і вільний ринок, і європейский рівень життя та послуг.

ДР
До редакції

Ще все ОЧІКУЮ!!!

ЯД
Я до Редакції

ОЧІКУЮ!!!

ЯД
Я до Редакції

Ще все ОЧІКУЮ відповідь!!!

М
Мукачево

Пусть платят европейские зарплаты и пенсии, а потом выставляют европейские цены.

7
77

Но пі3дц.. треба збиратись й гнати ту шваль

Читайте також