Європейський бал Москаля висміяли Рагу.лі (ФОТОФАКТ)

15
4

Відомий саркастичний блог не обійшов увагою останню світську подію в Закарпатській ОДА. Власне, щойно фото з балу, організованого Геннадієм Москалем, почали з’являтися у мережі, це було очікувано, питанням часу.

– Так, ніби Луцька було недостатньо, еліта Ужгорода наносить контрольний удар. Цього разу мова йде вже не про раут, а про цілий бал. Ну такий собі бал на кілька десятків людей. Розмах зовсім не вражає. Причому не вражає настільки, що з 15 фоточок фотозвіту (в середньому по сайтах їх десь стільки) 1 обов’язково про їжу, бо людей не вистачає, щоб заповнити ними простір (я їжу не викладатиму, не хвилюйтесь), – пишуть автори блогу, додаючи світлини з події.

– Життя еліту нашу нічому не вчить. Якщо ви організовуєте бал, то вірогідність потрапляння на шпальти рагу.лів майже 100-відсоткова і все одно чомусь вони настирно усі свої здибанки незалежно від масштабів називають балами. Можливо, тому що вважають, що лише на умовних балах є доречними плаття-штори, – підсумовують автори блогу Рагу.лі.

До слова, Рагу.лі - це відомий український блог, який свого часу визнавався найкращим і найпопулярнішим в українській блогосфері. Його тематика - саркастичне висвітлення світського життя української еліти, при чому не тільки політичної.

Коментарі

НЗ
нико з вас дауну

не молиться за Закарпаття...не некивать владу...бо яким судом судиш таким і тебе...жона з дітьми опустять...лем би десь блиснути коло жирика українського ...а ти ко малфо...вать тота бикота што жиє з проценту краденого та щи ся насміхать над тим ко го кормить,..

Т
Тримбар

Москаль не має ходити до Боздоського парку, Андріїв не має ходити до Боздоського парку. Там є директор, інші посадові особи, котрі повинні це бачити і доповідати керівництву. А то звикли до батога, що хтось має прийти і вздримбати. Пишіть про тих, хто нічого не робить, хто ледарює, хто "лежить" на посаді і чекає, а раптом пронесе і не вздримбають ...

М
МП-3

Москаль спеціаліст пускати пил в очі, задурманювати вуха

Я
Янчо

Москаль "вміє" себе прредставити к борець проти комунізації в області. А може пан Москаль зайшов би до Боздошського парку в Ужгороді і побачив, чи все він зробив в Ужгороді. На самому вході в Боздожський парк стоїть "постамент"(камінь) в честь "радянських" жінок, а в кінці алеї напис на другій стелі, на якій є напис про "воз'єднання" України з росією. Як Вам такий популизм "нашого" Москаля?

Читайте також