Європейський Союз припинив фінансувати Угорщину через виявлені грубі порушення

7
5

В кінці березня 2016 року Європейський Союз призупинив фінансування фондів розвитку Угорщини через низку виявлених порушень. Мова йде про 121 млн євро, що мали надійти цієї весни на підтримку різних проектів.

Таке рішення прийняла Європейська комісія 23 березня, яка призупинила виплату коштів, пов'язаних з проектами, що почали фінансуватися у період 2007-2013 років. Також ЄС призупинила деякі платежі для проектів у вересні 2015 року, а на даний час офіційно призупинила грошові перекази.

ЄС вже попереджав Угорщину минулого року, повідомляючи про можливе скасування платежів. Однак Угорщина не прийняла достатніх заходів протягом останніх шести місяців, відповідно Європейська Комісія змушена була вдатися до додаткових заходів. Про це повідомило джерело агенції MTI.

Якщо Угорщина задовольнить всі умови, то Єврокомісія готова відновити грошові перекази негайно, однак всі проекти тепер будуть більш уважно вивчатися.

Загалом ЄК призупинила або відмінила виплату в цілому € 700 млн в фонди розвитку Угорщини.

Коментарі

4
444

Коли якась країна починає рухатись в руслі своїх національних інтересів, пейсаті глобалісти одразу знаходять якісь "порушення".

Н
Неймар

Це стаття повна брехня. Ніде абсолютно не має ніякої такої інформації. Читаю угорські новини, і опозиційні теж, нараз би написали би про це. Якщо щось пишете провіряйте інформацію.

М
маус

так так,!Тому шо не хочуть льахти як остальні проституцкі страни під єс! в тому числі і Украина!

П
пітю

головне, щоб наши "нові українці" мали можливість робити на офшорі

N
nord

bo ne prohinajutysa ))

Читайте також