Їхав з похорон в Італію: На КПП "Ужгород" перехопили Mercedes напакований цигарками (ФОТО)

22
8

1500 пачок сигарет марок Compliment, Marvel, Director, Armada, More, ФЄСТ, Магнат сховані в спеціально облаштованих схованках виявили сьогодні вночі, 1 квітня, на українсько-словацькому кордоні, інформують в Чопському прикордонному загоні.

Як стало відомо нашій редакції від митників цього КПП, контрабанду перехопили близько 3 ночі, а водій Mercedes 2011 року випуску, який зрештою було конфісковано, запевняв працівників кордону, що їде з похоронів додому в Італію. Однак, як виявилося в наслідок поглибленого огляду, 40-річний італієць віз контрабанду. Її у підсумку оцінили в 43 000 гривень.

Зауважимо, що частина цигарок, які віз італієць контрабандою, були без акцизу, а це вже не тільки адміністративна відповідальність, а й кримінальна.

Коментарі

Л
Ласло

Італьяно веро навіть не ховав цигаретлики.Цікаво,а чому українські друзі не попередили італьяно про те,що у нас за все треба платити-вивозиш-плати,ввозиш-плати.Як би засвітив цольникам і погранцям пару соток ойро-вони б мерсюка на руках через границю би перенесли.

ГЗ
Гентеш з Корятовича

А Пересоляка шо фурами сигаретлики перевозить з андов свойов нико не видить з таожників бо вшиткі таможники валерові

ЦЄ
Цвірінь Євген Горобуськович

Ви, Пітьо не рівняйте себе із Пецою - офшори не кожному до снаги, так що чекайте на чергові вибори й міркуйте баняком перш ніж бюлетень заповнювать.

П
Пітьо

Ця держава антинародні! Дивлюсь всі сигарети з акцизом України, то обясніть мені, що людина протизаконного зробила, вонаж нашу економіку підіймає, його потрібно ще в попу цілувати шо ризикує. Де написано що не можна сигарети з акцизом вивозити, конкретно статтю.

ЦЄ
Цвірінь Євген Горобуськович

Лашате ми кантаре перке не соно фьеро соно ун итальяно, ун итальяно веро, Яка прикрість...

П
Патріот

Машину не заберуть, бо згідно законодавства заберають лише тоді коли є виготовлені спеціальні сховища ( н-д додаткові баки і т.д.) в яких переміщували товари(цигарки )

КБ
контра банда се

вагон цігаретлику....лісу....наркоти....се 1 жебрак"" по меркам настоящих контрабасисту...

ФШ
фабрику штрафуй

базу магазин....се не по пачці куплено...мерс 30 тис уе крадений....НАРОДНІ ГРОШИКИ КОТРІ ВШИТКИМ НАМ ВЕРТАТИ....МАШИНИ они забиравуть....де суть??????

Читайте також