Їхав за кордон: На Закарпатті чоловік напакував своє авто сигаретами та марихуаною (ФОТО)

18
1

23 листопада, на митному посту "Тиса", розташованому на кордоні з Угорщиною, співпраця інспекторів-пошуківців Закарпатської митниці та прикордонників призвела до виявлення та припинення нелегальних дій закарпатського перевізника.

Під час ретельного митного контролю вантажного транспорту, який направлявся з України до Євросоюзу, виявлено низку таємних сховків, де ховався контрабандний товар. Водій, намагаючись обдурити контроль, намагався експортувати не лише сигарети різних марок з українським акцизом, але й щонайменше 10 пакунками речовини, схожу на марихуану.

Під час сканування вантажівки виявлено, що порожнини кабіни були заповнені чимось підозрілим. Інспектори, виявивши пошкоджену заводську обшивку водійського салону, рішуче взялись за дослідження. Внаслідок цього вони знайшли схованки, де ретельно прихований контрабандний товар.

Наразі триває операція з вилучення сигарет, кількість яких перевищує один ящик. Правопорушник буде притягнутий до відповідальності згідно з Митним Кодексом України, а також можливо зазнає кримінальної відповідальності згідно із статтею 305 Кримінального кодексу України. Цей випадок служить яскравим прикладом успішної співпраці між митницею та прикордонними службами в боротьбі з контрабандою.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ю
Юля

Треба знати таблицю ділення,а інакше вам за кордон з таким товаром зась.Якби знав тоді нічого митники не помітили хіба що зелені в кишені.

Читайте також