Їздити на єврономерах стане дорожче: Верховна рада підвищила штрафи за "євробляхи" вдесятеро

10
9

За перевищення строку від 10 до 20 діб становить 8500 гривень, від 20 до 30 діб – 85 тисяч гривень, більш ніж на 30 діб, чи розкомплектування автівок – 170 тисяч гривень або конфіскація авто.

За відповідний законопроект №8488 у другому читанні та в цілому проголосували 245 депутатів, 2 висловилися проти.

Якщо зараз за перевищення строку користування авто у режимі транзиту більш ніж на 10 діб штраф складає 8500 гривень, то згідно зі змінами за перевищення строку від 10 до 20 діб становить 8500 гривень, від 20 до 30 діб – 85 тисяч гривень, більш ніж на 30 діб (а також за втрату чи розкомплектування транспортних засобів) – 170 тисяч гривень або їх конфіскацію за рішенням суду.

За порушення терміну перебування автомобіля в режимі тимчасового ввезення (1 рік) прийдеться сплатити 17 тис. грн в разі перевищення терміну на 10-20 діб, 85 тис. грн — 30 діб, понад місяць — 170 тис. грн або конфіскація.

Депутати запровадили штраф за незаконне користування "євробляхою". Перший штраф складатиме 8500 гривень, а повторний протягом року – 17 тисяч гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік та з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого.

Норми щодо штрафів набудуть чинності за півроку (180 днів) після набуття чинності змін до Податкового кодексу, які були ухвалені на ранковому засіданні цього ж дня.

Нагадаємо Верховна рада України сьогодні прийняла в другому читанні законопроект №8487, який передбачає правила розмитнення автомобілів, які були ввезені в Україну.

Коментарі

Н
НИК

ВЕРХОВНА РАДА НЕПОКАЗАТЕЛЬ

М
Міко

І кому від цього легше стало???450 дебілам в ВР?

Д
Дред

Най всі ростаможать хто може тоті євробляхи раз і на все, а ко їздить на невиїзному хламі місто на шроті вам !!!!

ДН
до нижньої марги

завадься ще ніщеброд вонячий))кіть тебе лем ржавоє корито інтересує в сій недокраїні

М
мукачивець

да ущимляти людей ви знаэте а дати нормальну розтаможку нияк, розстриляти их треба як псив

ДВ
до всех

Зиленський ми з тобою ...виремо в тебе..

С
Сміх

Щира подяка нашим шановним депутатам!!!! Шановні громадяни думайте за кого голосуєте, зробіть правильний вибір на виборах! Ласуйте і давіться конфетками Порошен, смачного всім

5
555

Но исе роблять оби таможники ище бильше налапу брали.

J
ja

буде шо не буде ...конец света перед выбором

Читайте також