Ймовірне побиття дівчини у відділку поліції в Міжгір'ї: постраждала розповіла подробиці конфлікту (ВІДЕО)

25
25

За фактом ймовірного побиття поліцейською дівчини в Міжгір`ї поліція розпочала службову перевірку.

Як розповіла журналістам "Суспільне Закарпаття" постраждала Валерія Чепара, інцидент трапився вночі 14 червня. Дівчину забрали до відділку, там працівниця поліції кілька разів вдарила її.

Дівчина розповідає, що відпочивала тоді із друзями на алеї в центрі Міжгір’я, коли до них почали чіплятися хлопці, вона викликала поліцію. До відділку забрали і її, й одного із хлопців.

"Вони мене в машину спочатку заштовхнули (її напарник – він дуже здоровий мужчина). Провели до приймальної кімнати. Потім ця жінка сіла і почала зі мною розмову. Я дивлюся на неї і кажу: «Я вам зателефонувала, щоб ви поговорили з хлопцями, а ви берете у мене допит. А цей, що ображав мене різними словами біля вас, ви його навіть не допитуєте. Він ходить у вас відділком, ніби ні в чому не винен", – каже дівчина.

Хлопця, розповідає Валерія, поліцейські відпустили.а вона залишилася у відділку і між нею та працівницею поліції почалася сутичка.

"Вона до мене підійшла, штовхнула мене – я вдарилася об стенд головою (в мене зараз гуля є). Потім вона хотіла нанести мені удари по обличчю, але в неї не вийшло, бо я прикрила лице. В неї вийшло мене подряпати – на шиї залишилася подряпина. Вона хотіла мене бити, я тримала її руки. Потім вона рази чотири вдарила мене ногою в живіт", – розповіла Суспільному дівчина.

В понеділок Валерія повернулася в відділок, щоб написати заяву. Її викликала до себе також поліцейська, з якою у них була сутичка.

Мати дівчини Марта Чепара розказує, що у вівторок зранку в її доньки зняли побої.

"Будемо звертатися до усіх сфер, тому що я дитину не для того народила, щоб над нею знущалися і так били. І я надіюся на справедливість, що є якийсь закон і вона буде покарана", – розповіла Марта Чепара.

У відділку, де сталася подія, черговий поліцейський кореспондентам Суспільного розповів: жінки, про котру розповідає Валерія, на роботі нема. За словами речниці Нацполіції Закарпаття Ганни Дан, щодо підозрюваної проводять службову перевірку.

"За даним фактом в поліції вже відкрито кримінальне провадження за перевищення влади або службових повноважень. Ці матеріали кримінального провадження будуть скеровані до Державного бюро розслідувань за підслідністю. І, окрім цього, в Головному управлінні Національної поліції розпочато службову перевірку, під час якої буде з’ясовано всі обставини даної події", – каже Ганна Дан.

Більше про інцидент в Міжгірському відділі поліції дивіться у сюжеті "Суспільного".


Коментарі

АФ
АНАТОЛІЙ ФУРМАН

ціна реформ.....соромно і неприємно

К
коменТАТОр

6 років реформи поліції ! тут вам Авакян у всій красі ! потужний міністр ! ст.365 кримінального кодексу як мінімум. "пробач мені будь добра, я зірвалася" - іди скотино зривайся на своїх дітях! мусориха явно неврівноважена. як вона взагалі попала в "реформовану" поліцію ? хотілося б почути коментар її безпосереднього начальника...

О
Олег

Дівчина - молодець. Не треба давати свиням себе ображати.

О
Олег

Чорти рогаті. Гнати гет весь той відділок недійдавий. Разом з Аваковим.

ВХ
Ви хоч відео дивилися?коментатори херові?

Вона вульгарно вдіта?Ви в своєму розумі???Дитину побили нізащо..якась неадекватна баба..ще і дзвонила вибачалася дослухайте відео до кінця..А якщо для вас маєчка просто це вульгарно то вам до психіатра..Значить у вас признаки педафілії...

Ю
Юрист

Пишіть АВАКОВУ на міністерство підключайте центральні мас медіа.ЗЛО ПОЛІЦЕЙСЬКИХ має бути покарано.

О
Олександр

Ти в якому столітті живеш? До 17.06.2020 10:35. мусора самі кожну пятницю ходили у сауну з малолетками. і ти думаєш що вони б відразу притягнули їх до відповідальності? скоріш за все вони б скористались їх послугами... і не пиши дурниці... ТИ ПРОСТО МНОГО ЧОГО НЕ БАЧИВ ЗА СВОЄ ЖИТТЯ, ЯК МЕНТИ ТА СБУ ЛОВЛЯТЬ БАРИГ З НАРКОТОЮ, А ПОТІМ ПРОСЯТЬ ХАБАРЯ ШОБ НЕ ВІДКРИВАЛИ КРИМІНІЛЬНІ СПРАВИ... ТУТ НА САЙТІ Є СТАТЬЯ ЯК В МУКАЧЕВІ ЗЛОВИЛИ ХЛОПЦЯ НА ШКОДІ ФАБІЇ З НАРКОТОЮ, В ТОЙ ЖЕ ДЕНЬ ЙОГО ВІДПУСТИЛИ БО БАТЬКО ПРАЦЮВАВ У ЧЕХІЇ ТА ЗАПЛИТИВ ХОРОШУ СУМУ ЩОБ ВОНИ НЕ ВІДКРИВАЛИ СПРАВУ... Я МУСОРАМ НЕ ВІРЮ... ОСОБЛИВО МУКАЧІВСЬКИМ...

Д
Дідо

Якщо цей факт насильницьким діям поліцейської мав місце і ін. поліцейські були присутні і спостерігали,відділок підлягає атестуванню і кожному по застугам а поліцейській тюрма.

А
АЛЕКС

аферистки вас ше не ьили

О
Олександру

А якщо б їй руку зламали? То просто в неї слабкі кістки? Яка підстава була для того, щоб везти її в відділок? Чому вона мала сідати в машину? Царапина на спині від дерева, бо вона була в парку? Кожень день хожу в парк щоб почухати спину у дерево і тобі рекомендую. Роздер спину до мяса. Ти співучасник злочину, якщо кожного дня бачив як 16-тирічні займаються проституцією і не звернувся в правоохоронні органи.

П
Петро

Мала не слухай никого-ти молодець,,підтримую каждоє слово "гуканам"

О
Олександр

То що в неї синці - то це нічого не значить. є люди в яких дуже чутлива шкіра, так що це не побої, можливо вона не хотіла сідати в машину і її довелося взяти за руку і посадити, а царапиеа на спині - заціпилася за дарево бо була в ПАРКУ, сьогодні такі дівки що сідають самі в машину першому встречному, робив в готелі та 16 річні ходили як в сауну так і в номера у готелі з старшима мужиками, я їй не вірю... і поліції теж...

О
Олександр

До Троцкій 16.06.2020 21:47 Она не у моєму вкусі, я люблу чорняві піськи, і не люблю краснокожих бо вони пе3дюки і аферісти...

Г
гуканам

Як вам різниця скільки років і як одягається і чому гуляє у скверах? Вона цим порушила закон? Чи хтось в її віці сидів дома вечорами? Для того вона юність і молодість. Ми сиділи на лавицях без телефонів точно так коли її на світі ще не було. Груди не висять і не вивалюються. Кому це заважає? Я взагалі не помітив і тільки після коментарів звернув увагу. Якщо вам заважає - одягайте паранджу літом і кайфуйте. Зараз мода на комфортний одяг. Якщо дівчина займається спортом і має що показати - відразу ярлик. Якщо хлопець доглянутий - гей. Якщо тату - наркомани. Якщо звичайна дівчина сидить вечером в парку - то вже не дівчина ... вже треба калічити. Щось з вами не то. Звідки стільки жовчі? Дівчина молодець, що має стержень і говорить за себе і записала на диктофон і викликала поліцію коли чіплялись і написала заяву. Успіхів тобі в житті! Залишайся собою!

Л
Логіка

Отже, груди дівчини мозолять очі ! Висновок - потрібно бити в живіт ногою ...вашим дітям ! Резюме - поліцейська ПРОСИЛА ПОТЕРПІЛУ ВІД ЇЇ Ж ПОБОЇВ ....ПРОБАЧИТИ (просто так) ! Запитання - коментатори з "відхиленням" в розвитку мозгів ..... ви читаєте , що пишете ?

С
С

Знаємо нішу поліцію які швидко за бабло зроблять з винуватого шанованим а з жертви винуватого.Олександр мабуть прокурор.

М
міжгірець

А що за лигінь приставав та матюкав дітвака?

Г
Гукан

Той побой на шиї то засос так буває і на ліктях такі сліди бувають не від знущання в міліції. Цікаво на коліна глянути ще. Веде себе як лахудра навіть на камеру що нема що вдягти під майку?

С
Степан

Поліцейська не мала права так себе поводити,тепер за особі заслуги улетить із роботи,вона мала захистити дитину коби і пяна була,

Т
Троцкій

Сашику, но кажи - то ти до неї чіплявся тієі ночі? Тобі яке діло чи вона дівчина і що робила на алеї? За себе відповідай, неборе.

НВ
Не важливо

Чому ви робите жертву винуватицею? Не можна виправдовувати насилля! Тим більше, зі сторони поліцейської. Її борг захищати людей, а не калічити. Ганьба їй і всім коментаторам нижче. Хотіла б я бачити вашу реакцію, коли вас або когось з ваших близьких так «тепло» приймуть у відділку

О
Олександр

ДО МОДЕРАТОРА, ТІЛЬКО ВОНІ НАВКОЛО НЕЇ, А НЕ ОДИН САЙТ НЕ ПИШЕ СКІЛЬКИ ЇЙ РОКІВ, А ВИ ВПЕВНЕНІ ШО ВОНА ДІВЧИНА ЦНОТУ ЇЇ ПРОВІРЯЛИ?., БО ПОВЕДІНКА У НЕЇ НЕ ВІДПОВІДНА...

О
Олександр

СКОРО БУДЕ ЯК З ОКСАНОЮ МАКАР,.. МОЯ ДІВЧИНКА ТАКА ПОРАДОЧНА А ЇЇ ЗГВАЛТУВАЛИ, ЩО РОБИЛА МАТІР КОЛИ ЇЇ ДОНЬКИ В НОЧІ НЕ БУЛО ДОМА ЧЛЕН СОСАЛА?.

О
Олександр

Дівчина розповідає, що відпочивала тоді із друзями на алеї в центрі Міжгір’я, коли до них почали чіплятися хлопці, вона викликала поліцію. До відділку забрали і її, й одного із хлопців. З ДРУЗЯМИ ЧИ ПОДРУГАМИ?. ЧОМУ ЗА НИХ НІХТО НЕ ЗАСТУПИВСЯ? І ЩО РОБИЛИ В НОЧІ І СКІЛЬКИ ЇМ РОКІВ?.

О
Олександр

Ліфчик натягни бо видко ти соски, пак будеш казати шо тя мусора згвалтували, ПОВІЯ МАЛОЛІТНЯ...

Читайте також