Ймовірних замовника та виконавця вбивства власника кав'рень Time тримають під вартою в Мукачеві

12
7

Про це Мукачево.net заявили у міськвідділку міліції.

Саме такий запобіжний захід було ухвалено судом вчора, 2 квітня в Мукачеві, після доставлення затриманих у столиці осіб.

Наразі тримають слідчі дії, в результаті яких 2-ом головним підозрюваним має бути висунуте офіційне звинувачення. Хоча може і не буде.

Тут вже передбачити українських правоохоронців та правосуддя - вкрай важко.

Усі подробиці резонансного злочину, відомі на даний момент, можна прочитати у матеріалі: Затримано ймовірних замовника та виконавця вбивства власника кав'ярень Time

Коментарі

З
Закарпатцу

и еще с повороткой!!!

З
Закарпатец

Вся Украина спутниковые тарелки покупает. А европарламент уже высказал неудовольствие по этому поводу- ПЛЮРАЛИЗМ МНЕНИЙ И ДЕМОКРАТИЯ НАЗЫВАЕТСЯ

АТ
адмінам ТО ШО

ми вже звернули увагу и збираемо гроші на супутникову тарілку вам-щоб вас заздрість не брала-другі дивляться а ви ні.перебачаемося що зразу не відреагували на ваше звернення яке ви більше місяця ще писали!!!

Ч
читачі

редактори видання не є юристами. Рівно як і правоохоронцями. Коментатори, чому не йдете по правду в офіційні інстанції? чи ж вам хочеться все робити чужими руками. Це на закарпатті тренд, але не будьте амебоподібними. Російські канали, де ведеться пропаганда зразка КНДР вирізати кінцево варто, а не тимчасово. А не подобається - петицію зберіть)

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

ТА
То адмінам

Ау, чувачок, больной да? Русские каналы требе мешают? совсем с ума сошел? шовинистические они? Блин, да тебя лечить срочно нужно...психиатрическая больница плачет и ждет...может дурь выбьют... Я в шоке, как таких идиотов земля носит... капец...

А
адмінам

я вже просив вас звернути увагу на оператора кабельного телебачення, який надає такі послуги у с.Бронька, Кушниця, Лисичово Іршавського району. навітиь зараз, незважаючи на рішення Київського адміністративного суду російські шовіністські канали продовжуть траслювати цим підприємством, прошу Вас допомогти та надати розголосу по даному питанню.

Читайте також