Йоббік продовжує скандалити на сесії ПАРЄ, а представники Кремля накивали п'ятами

7
17

Як переповідає Ольга Герасим'юк, угорські ультраправі заявили, що сьогодні питання перегляду державних кордонів є буденною справою.

- Знову виступає вчорашній Йоббік - що в світі так усе зараз міняється, що твердження про незаконність зміни кордонів краін, це така дурниця. Сказав знову, що угорці теж з Закарпаттям розберуться, і в Харкові теж мають вибороти право на самовизначення. Чим більше він виступатиме, тим більше буде голосів за покарання Росіі. Це очевидно, - написала вона у своєму Facebook.

Водночас, у четвер, 10 квітня російська делегація не з'явилася на обговорення ПАРЄ питання про перегляд повноважень РФ в Асамблеї, тому що вважає це політичним фарсом, зауважив глава делегації Олексій Пушков, передає Інтерфакс-Україна.

Коментарі

О
Олег

ОООО зараз Євро буде по 30 ГР то самі пропроситися аби Йоббік з Мадярами нас до себе взяли....

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкаев Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як Людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi, пiдступнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

Я
я

А почему не было такого крика когда разваливался СССР? Или когда распалась Чехословакия....Что сейчас принципиально изменилось?

Р
Роботинский

Я наведу порядок в Закарпатье это обещаю

М
Мария

справедливость должна восторжествовать всем должны отдать свои территории которые были до войны 1945 года

Х
ххх

ПАСЕ лишила российскую делегацию права голоса до конца года. РОСІЯНИ ПРОСТО ТОЖЕ НЕ МОЖУТЬ ПОЗИРАТИ НА СЮ НЕПРАВДУ ШО ОНИ ТАМ ВИТВОРЯВУТЬ!!!

ДП
До п.Герасим*юк

Шановна,Ви спочатку наведіть порядок зі своїми колегами-націоналістами в нашій країні,бо вони нічим не кращі за Йоббік.Я постійно задаю собі питання,чому вся Європа проти Йоббіка,а нашим ще й помагає.Цікаво,чи не так???

ГШ
Гавкош Шандор (Олександер Гаврош)

Гавкош Шандор (Олександер Гаврош) А я выступаю уд імени сінті & рома Краю за приєднання Закарпаття до Бангладешу!

Я
Ясочка

Противно читати єхидні випади в бік Россіі ! Дурна жебрач! Крім жовчі і єхидства , у вас більше нич не лишилося!!!

Д1
для 123

Себе йо*ни в голову. Там є такі самі придурки як у нас на Галичині, які кричать, що Україна для українців і т.д. В Угорщині таких теж не мало . . і в Австрії і в Німеччині . . і навіть в Франції . І що ? поки їх мало . . не проблема, нехай говорять що бажають. це ультра націоналісти . . . .такі теж потрібні, і у нас теж, бо скоро Україїну будуть називати Пакістанія чи щи як ось, бо всім кому не лінь тут збираються на кордоні ЄС, тобто у нас.

Т
толя

пятами накивали, зачем азиатам европа.

Х
хаха

А судьи кто,бомбили Югославию,Ирак,Ливию,в Сирии и Сербии вырезали христиан,да чтоб сдохли все в своем совете европы.

01
000 13

Йоббік це 3 по величині фракція в парламенті Угорщини. Правляча партія Фідес-КДНП має 135 депутатів в Угорському парламенті а Йоббік 23.Що ви переймаєтеся Йоббіком.

P
Pista

И интиресно что думает об етом Петрушка? Он за или против. Пускаи зкажет.

В
Виборець

А де офіційні заяви наших угорських партій? Вона підтримують таку позицію або ні? Хай оприлюднять, виборці чекають!

Х
ххх

Представители российской делегации не пришли на обсуждение вопроса о пересмотре полномочий России в ПАСЕ, которое проходит в четверг в зале пленарных заседаний Ассамблеи, сообщает «Интерфакс». Такое решение было принято в связи с тем, что представители России считают бессмысленным участие «в этом политическом фарсе», заявил глава делегации, председатель комитета Госдумы по международным делам Алексей Пушков. «Если они хотят играть роль инквизиторов, пусть играют ее сами, а в настоящий момент мы обсуждаем, следует ли вообще России оставаться в Парламентской Ассамблее Совета Европы», — сказал Пушков. Ранее о том, что делегация России решила не участвовать в дискуссии, сообщило РИА Новости со ссылкой на источник в делегации.

1
123

Хай ідуть сюди Йоббіки, йобни...о їх.

Читайте також