Йоббік спровокував скандал на сесії ПАРЄ, підтримавши Кремль та посягнувши на Закарпаття

16
28

Про це у своєму Facebook написав депутат Володимир Ар'єв.

- Угорець заявив, що "Крим - російський, а Закарпаття - мадярське та зірвав оплески делегації РФ та обурені вигуки решти цивілізованих депутатів, в тому числі й угорських", - написав Ар'єв.

Угорський делегат при цьому назвав Україну "штучною державою".

Депутат Європарламенту, який представляє Йоббік, Бейла Ковач був одним із спостерігачів на референдумі у Криму. А на останніх виборах до угорського парламенту Йоббік отримав 3 результат після Фідес та лівих.

Коментарі

У
угорець

йоббік -провокатори, тому слідкуйте за позицією керівництва Угорщини.Істинні вороги нашої держави УКРАЇНА,це не громадяни України інших національностей, а всі ті хто розкрадає її та ослаблює економічно шляхом несплати податів,розкраданням бюджету і вимиванням грошей в оффшори. А всі ті хто піддається на конфлікти на етнічній основі-це тупі псевдопатріоти,які нічого не розуміють,що іх розводять ті ж самі ворюги, які і проблеми переводять у площину міжетнічного протистояння. Біда в тому,що Україна ослаблена економічно.Хто до цього прикладався той і справжній ворог України.

М
Марианна

Лучше к Венгрии, чем с правым сектором и Галичиной!

КО
к Олег Савич

полностью поддерживаю!

ОС
Олег Савич

Факт такий що Україна викотилася на фініщну пряму свого існування ,з цого болота ця держава вже не вілізе ,можете гойкати слава героям але теперішнє це вже не змінить!Треба думати що буде знами ,от Мадяри вже подали знак що у майбуттному вони планують,невідомо чим закінчеттся пригоди ПУтіна,ми живемо в епоху змін ,і невідомо чим ці зміни закінчаттся добром чи не дуже!Я особисто не заздрю жителям центру країни де скоро буде дуже велика бідність з звязку тотальною неспроможністю України платити зарплатню та тотальною інфляцією гривні,разом з фактичною зупинкою фабрик та заводів!нас чекають тяжжкі часи який ми ще не бачили.....

VL
Vasylyeva Lyubov

ЛЮДИ!!! ДАВАЙТЕ НЕ ВАДЬМЕСЯ МИЖ СОБОВ БО ЛИПШЕ ОТ ТОГО НЕ БУДЕ!!! В ДАНИЙ МОМЕНТ МАЕМЕ СОХРАНЯТИ СПОКОЙСТВИЕ И ОБЬЕДНАТИСЯ БО ДУЖЕ ТЯЖКИЙ ЧАС -КОЛИ НАС ХОЧУТЬ РОЗДИЛИТИ, МАДЯРИ УЖЕ ТОЖЕ ЗАГЛЯДУЮТЬ НА ЗАКАРПАТТЯ. НАЙ БИ ЛЕМ МИ СОБИ БЫЛИ БЕЗ НИХ ЯК РАНЬШЕ, А ЩЕ КИБЫ ПУТИНА НАФИГ МОГЛИ ОДОГНАТИ ДАЯК И ОБИ МИР БУВ У СВИТИ. А ТОГО ЙОББИКА ТРЕБА ГНАТИ СРАНИМ ВИНИКОМ ИЗ ЗАКАРПАТТЯ АБИ НЕ МУТИВ ВОДУ.НАЙ СОБИ ГАЗДУЕ УМАДЯРЩИНИ

Я
Ясочка

Смішно і грішно читати коменти закарпатців, які себе рахують украми! Закарпаття ніколи не буде укровське, хоть бисьте пукли! І хоть тисячу раз повторяйте хероям сала! У нам кажуть Слава Ісусу Христу! Слава Богу навіки!!! Опомніться , закарпатці!!!

С
СС

Най щи раз приїде сюда тот далбаЙобік,справиме му туй деревляний анцуг.Щи йопані кечке за Красноє поле отвітите.

?
?

Через 100 рокiв...

Д0
до 00013

золотовалютний запас росії 450 міліардів доларів, борг 700 ярдів, не пириживай україна ся не роспаде ,у європі ми будеме точно.

Н
неймар

Смішно написав Ар'єв фашистаріі всього світу обєднуються)завидно йому що украінців Сволоту та Правий Сектор туди до них не беруть?

01
000 13

Украіна розпадається по швам.допомога США та краін Європи поки ніхто не бачить.проводять якісь санкціі ніби щось робити, показати діло якесь.до одного місця санкціі Росіі.Ви вірите всяку єрунду що америкосіки обіцяють?та що ми будемо в ЄС?не буде з того нічого в ближчі 20 років точно.навіщо ЄС краіна яка все живе за рахунок кредитів?вони з Росією на серйозний конфлікт ніколи не підуть із-за Украіни.всіх влаштовують умови МВФ за кредит?підвищуються всі тарифи на все почти в 50%.круто?

ПJ
правий- jobik

я за йобікв би голосовав кіть мавбим право голосу у сусідьській страні. а у нас сплошні ледарі та крадачі.

DW
do WWW

Zakarpatya tse Checkoslovakuya vad Vengrua a ne ykrauna. Ustoruy pochitai…

Я
я

привлеките его за сеппаратизм.

Б
Бачі

Мадяру отправити назад за Урал, а їхні теперішні території заселити циганами. Це жарт. А слухати у йобіків (як і ліліпутінів) - себе не поважати.

П
послідньому

раз треба би із сього гавна уйти а пак ричати за славу а ти за типирішню уже ричиш слава-обьясни се ми понятіе

П
Путіну

Забий собі свої мільярди в очко та удавися своїм газом. Як ви вже нас зає..ли кацапи кляті. Біг вас пубє за усе то добро шо ви для нас зробили за 350 років. Слава Україні! Героям слава!

W
WWW

Закарпатье это Украина ! иди в ЖОПУ йобик-гробик )))

Ч
Читач

йобік знає історію, як утворилася мадярщина у європі? най ідуть усі мадяри туди, звідки прийшли. тут їхнього нич нема

Т
ТІТУШКА

ХОТІВ БИМ ПОНИКАТИ ЯК БИ ЗАСПІВАВ ЙОББІК КОЛИ БИ НАПРИКЛАД НІМЦІ НИСЬ ПОСТУПИЛИ ЯК МАЦКАЛІ ІЗ УКРАЇНОВ У КРИМУ!! ХОТЬ БЛЯ.. МИ УЖЕ ТО ЗНАЄМЕ ПО 40 РОКАХ!!! А УКРАЇНІ НЄХ...Й БИЛО ЗДАВАТИ ЯДЕРНОЄ УРУЖІЯ БИ ТАКІ Х..Ї!! ЯК МАДЯРИ НЕПІЦНУЛИ І ПІВ СЛОВА!! БО ВИЖУ ПІСКАТИ КУРВА ЗНАВУТЬ КОЛИ НЕБО НАД НИМИ США ПРИКРИВАТЬ!!!

П
Путин

Ситуация, безусловно, мягко говоря, странная, потому что, как известно, наши партнёры в Европе признают легитимность сегодняшних киевских властей, но ничего не делают для того, чтобы поддержать Украину, ни одного доллара, ни одного евро. Российская Федерация не признаёт легитимность властей в Киеве, но продолжает оказывать экономическую поддержку и субсидирует экономику Украины сотнями миллионов и миллиардами долларов до сих пор. Эта ситуация, конечно, не может продолжаться бесконечно, но ещё раз хочу отметить, что действовать мы должны очень аккуратно, без разрушения того немногого, что ещё осталось.

Н
неймар

Що такий герой?

Н
неймару

сам ти бомж

Н
неймар

Мадяри нам бомжам газ буде давати.

М
миша

мядяр хреновий за русину вун переживае-хоть з ким разом но лиш не з мядярвотов!

П
послідньому

україна витримала-лем ти не витримаеш

ОС
Олегу Савичу

Україна не витримає й того, що переміг в Росії Владіміравіч.

ОС
Олег Савич

Треба дякувати богу що на виборах в Угорщині не перемогли Йоббік,бо Україна б цого не витримала....

Читайте також