Йоббік у Стразбурзі: "Крим належить Росії", "Закарпаття належить Угорщині" (ФОТОФАКТ)

10
28

На засідання ПАРЄ представник Угорщини, який одночасно є представником ультраправої партії Йоббік Тамаш Гауді-Надь прийшов у футболці з написами англійською: "Crimea legally belongs to Russia!" "Transcarpathia legally belongs to Hungary".

Скрін скандального виступу з трансляції телеканалу Дождь активно поширюється у соціальних мережах.

Коментарі

У
угорець

До 111і Марти.Такі як ви породжують в Україні хаос та міжнаціональну ворожнечу.Причому тут мадяри? Йоббік це просто така сама ідіотська партія як Свобода. Українці заслуговують напевно таку долю що немають сильної заможної країни тому що є серед них багато таких як 111.Зрозумійте вже що Україна є багатонаціональною і різношерстною поглядами та менталітетом .За такі висловлювання як (111) треба судити тоді буде сильна держава.

С
С.Ф.

До Олі 10.04.2014 21:14 Ви спочатку наведіть порядок зі своїми націоналістами в нашій країні,бо вони нічим не кращі за Йоббік.Я постійно задаю собі питання,чому вся Європа проти Йоббіка,а нашим ще й помагає. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Тому що людина, яка не здатна зрозуміти різницю між націоналізмом (наприклад, Свободи) і шовінізмом (наприклад Йоббіка) - нічим не краща за колгоспного осла..

С
С.Ф.

Zoltan 10.04.2014 19:43 Украл один бандит, потом вынужден бул вернуть хозяину, потом украл другой бандит и договорился с первым бандитом, а потом, "прохожий" получил в наследстивии от второго бандита :) Вот, госпожа Марта, история края в кратцах - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Ну, перший бандит - це,мабуть, угорці, Другий - це, мабуть, також угорці,А хто тоді "прохожий" ? Навіщо в кожній темі так явно демонструєте свою необізнанність з історією краю???

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкаев Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як Людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi, пiдступнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

ДО
До Олі

,Ви спочатку наведіть порядок зі своїми націоналістами в нашій країні,бо вони нічим не кращі за Йоббік.Я постійно задаю собі питання,чому вся Європа проти Йоббіка,а нашим ще й помагає.Цікаво,чи не так??? (а слово *п...с*не зовсім підходить).

О
Оля

Йоббік - підерас!

З
Закарпатец

Посеяв ветер - пожнете БУРЮ

Z
Zoltan

Украл один бандит, потом вынужден бул вернуть хозяину, потом украл другой бандит и договорился с первым бандитом, а потом, "прохожий" получил в наследстивии от второго бандита :) Вот, госпожа Марта, история края в кратцах :)

К1
к 123

Путину до недавна тоже говорили Клоун. Крутой клоун, правда? Пришел, увидел, победил. И таких клоунов полно.

К1
к 123

очень будет интересно на это строительство посмотреть.

1
123

Клоун. Закарпатье это Украина и точка. И не нужны нам ни Венгрия, ни Словакия. Мы закарпатцы и гордимся этим. Будем строить Европу вместе с Украиной.

Я
я

Венгрия? Хм, всё лучше, чем бандеро-фашисты...

МС
Марта Стюарт

До марти Ты знаешь какую то иную историю? Просвети.

ДМ
до мкчв

дуже мудрий коментар, так думать переважна більшість закарпатців ,но яка разниця яка національність .

ТР
Толван Рац

Відібрати шось можна тільки силою. Росія змогла це собі дозволити, хоч і з тріском. Йоббіків на це не стане, тому вирішили пригавкатися до Росії.

ДМ
До марти

Треба трішки краще знати історію!!!А до 111-стань героєм,покажи на собі,як це треба робити,а ми на твою честь назвем район сміттєзвалища.

Н
Надія

Повністю підтримую МКЧВ! А хто хоче в Угорщину хай пікує валізи і вперед!

ЗФ
Закарпаття фм

Я також був би радий якби Закарпаття приєднали нарешті до Угорщини!!!

000-13 РР до 111

такому як 111 зуби жмуть.

M
muki

до 111 тiльки пiсля тебе

2
222

Краще б ми перейшли до Угорщини, а саме в Європу! Йоббік має рацію

А
АБВ

Путінська шлюха

МС
Марта Стюарт

Иосиф не забирал Закарпатье у Венгрии, это была часть Чехо-Словакии, сейчас ни чехам ни тем более словакам Закарпатье не нужно. Все будет как и было, могут венгры хоть пятками в грудь биться - толку мало.

М
мкчв

Шановні читачі. Особисто я вважаю себе угорцем по нацональності. Але хочу дещо замітити. Мій знайомий виїхав на ПМЖ в Угорщину ще років 20 тому. Він по національності теж угорець, але сусіди по сьогоднійшній день його називають "муско" (моцкаль по нашому). Тобто для угорців в Угорщині ми завжди є і будемо чужими. Отакі вони на жаль. І прийняти нас їм важко. Тут себе українцем вважати теж можу не повністю. Так, я народився в Україні, вільно володію мовою, спілкуюся, але... Чомусь важко себе уявляю у вишиванці, патріотичним таким українцем. Тому мабуть скоріше всього я просто Закарпатець. Уродженець унікального краю, який є незвичайний по своєму національному колориту. У мене багато друзів угорців, українців, росіян і всі вони хороші люди. Не всі характири людини визначаються виключно національністю. Щодо статті - я такі дії особисто засуджую, навіть будучи угорцем. Не землі треба ділити, а людям потрібно дати можливість вільно пересуватися будь-куди. І голосувати я буду проти таких дій.

1O
111 O0

УБИЙСЯ

МС
Марта Стюарт

Ну так проведите референдум на Закарпатье и будете все точно знать, без домыслов и предположений. Беда в том, что такой референдум уже проводился, а результат - 90% Закарпатцев ЗА автономию в составе Украины. "Сухие" факты. Реальность такова, что для Украины нет ничего положительного в этом. Кто то хочет сказать что то другое?

1
111

Й*бана мадярня. Всіх мадярів вішати треба.

МК
Марі Кюрі

А шо ви ще від йобіка хотіли....

Читайте також