"Йоббік" знову почав "турбуватися" за долю угорців Закарпаття (ФОТО)

16
14

Угорська партія "Йоббік" знову висловила свою "стурбованість з приводу ескалації української кризи, зокрема, її впливом на ситуацію угорців у Закарпатті".

Про це вчора заявив депутат парламенту Угорщини Мартон Дьондьоші. Він зазначає, що важка економічна криза, банкрутство економіки України, державний переворот, в результаті якого до влади прийшли шовіністи, безвідповідальна політика та розпалювання громадянської війни нібито "загрожує корінному народу Закарпаття - угорській меншині".

Представник "Йоббік" стверджує, що українська влада на чолі з Арсенієм Яценюком не здатна захистити національні меншини, а антитерористичні операції на сході України лише погіршують ситуацію. В тому числі угорський депутат розкритикував зовнішню політику прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана, який нічого не робить для створення територіальної угорської автономії на Закарпатті.

Мартон Дьондьоші відомий своїми антисемітськими заявами, в тому числі проти держави Ізраїль, який він назвав "нацистським" і таким, що "створено терористами". Також депутат закликав скласти список всіх євреїв, які знаходяться при владі, бо вони нібито загрожують національній безпеці держави. МЗС та уряд Угорщини офіційно засуджувало подібні заяви з боку представників партії "Йоббік".

Нагадаємо також, що нещодавно 40 угорських організацій Закарпаття звернулося до керівництва України із заявою, де просять національно-культурної автономії, подвійного громадянства та висловлюють занепокоєння появою "озброєних радикальних елементів", які нібито розпалюють міжнаціональні конфлікти, чим викликають страх у населення.

Мукачево.net
 

Коментарі

І
інкогніто

Я за йоббіків,а не за продажну Украину

Н
Неймар

Тільки то смішно та грішно що він правий.ця влада слабенька.профукали Крим нічого не робилосч для того щоб ні.гімном, та націоналістичними лозунгами багато не добємося.ьоеба нормальний АТО або ввести надзвичпйний стан на юго-востоке.інакше Путін жійде сепаратистами сюди на Закарпаття.ьа будемо бігати як щурі в Кримські.

М
мукачево

які всі туй розумні мадярню женете гет і протів мадярів всі лем чому всі ви ко так кричить ідете у першу очирідь мадярські паспорта робити?

1
111

Які всі тут герої))))))Прямо обісратись.Мадярів на вили!Ми їм покажемо!))))Так смішно)))Мацкалям уже показали.Пиздець показали)))

ЙН
йоббік на мило

путін - ясно, хуйло. а йоббік?... а він вже і сам себе обідив такою назвою. добре, що на Закарпатті йобіків нема. чи є?

M
McMurphy

Фашизм не пройде!!!!!!! На...ух долбо-"Йоббік."

H
Hun

Все правильно, п.Олеже!

ОС
Олег Савич

Из за таких як 111 маємо Кримські та Донбаські проблеми!Чогось не один великий герой з Галичини ще не поїхав зробити порядок на Донбас чи в Крим...А пику мають ойой гавкати по інтернетові то перші(от як VYC (Нехай тільки суне сюди своє рило!)НУ і що ти зробиш?БУдеш і дальі гавкати по інтернетові) чи марші по Львіву проводити то теж перші а як відповідати за слова на ділі то всі по схронах сховалися!!НЕ дай боже Мадяри зайдуть колись з армією то такі як 111 будуть перші Йоббіковські патріоти пристусовуванці!Боже скільки героїів на словах аж страшно...!Мадярка права на рахунок того що місним МАдярам не цікавить політика свідченням є те скільки виборців з Закарпаття були на виборах голосувати десь 1% громадян Угорщіни що живуть на Закарпатті .....а їх 200 Тисяч, це ніщо ,,,!!Але думаю набагато більше шкодить Угорсько Українським стосункам такі заклики від мавпи 111 та усіляки Тягнибоки з Фаріонами, от справжне коріння сепаратизму!Найбвільшу проблему роблять політикі

М
Мадярка

Ніхто нікуди не хоче переходити. Мадяри Закарпаття взагалі не піднімають це питання . А того придурка хто зветься 111 послати куди подальше.

ДU
до ua

Порадь 111-му щось подібне,бо у нього точно з психікою непорядок.А до vyc-а питання:*чому такі,як ти дозволив сунути рило на Закарпаття *нашим йоббіковцям*?

V
vyc

Нехай тільки суне сюди своє рило!

1
111-му

З вами все гаразд ?

1
111

Мадярню на вила!

U
UA

зважаючи на назву партії, на їх місці я турбувався станом свого психічного стану...

Читайте також