Йолка дуже хоче заспівати українською

14
2

Про це співачка розповіла в програмі «Світське життя» з Катериною Осадчою.

Співачка Йолка зізналася, що ще не була у Провансі – місто, пісня про яке стала справжнім хітом на теренах СНД.

Через часті переїзди та участь у різних шоу артистка рідко бачиться з батьками, які живуть в Ужгороді. Це компенсує спілкування через Skype, при чому саме мама співачки першою запропонувала такий вихід з ситуації.

На останок, відповідаючи на запитання ведучої, Йолка зізналася, що дуже хоче заспівати українською мовою, але поки не може знайти пісню, яка б її зачепила.

Коментарі

ОП
Олег Полажинець

Офіційно заявляю, что до жодних коментарів, підписаних на цьому сайті "Олег Полажинец", я відношення не маю. Моїм іменем прикривається одна московська нікчема з вадами розуму. Якщо точніше, то нікчему звати Вадим Веретін (країна має знати своїх героїв). Це єдиний МІЙ коментар.

Г
Гость

Олег Полажинец, какой вы журналист? Научитесь грамотно писать для начала. Если Вы не можете правильно написать название города в котором живете, то какое имеете право называть себя "известный автожурналист... мыслитель и просто, человек-легенда"... Это же смешно. И называть "ничем" человека, который добился намного больше Вашего!!! Противно читать Ваш комментарий!!!!!

Читайте також