Йолка згадала про бандитський Ужгород, 90-ті роки та свого батька (ВІДЕО)

54
3

Відома співачка Йолка, яка народилася в Ужгороді, але проживає у Москві розповіла про рідне місто, про дев’яності роки, та сусіднє Мукачево.

У інтерв’ю співачка розповіла і про Ужгород, і про бандитизм на Закарпатті, і про власного батька.

— Ужгород взалі дуже бандитське місто. Сусіднє Мукачево – там взагалі все дуже «цікаво» було, - розповідає співачка.

Згадала вона й про свого батька, який був спортсменом, він займався силовим триборством. Багато займався у спортзалі, куди полюбляла ходити маленька Йолка. Вона каже, що батька поважали «шановані» люди, яких він тренував, натякаючи, що це були особи з кримінального світу, але сам він був абсолютно не пов’язаний з ними.

Також Йолка розповіла смішну історію першого міського скінхеда, який вкрав у репера плеєр, за що ті його віддубасили. Так в Ужгороді закінчився рух скінхедів.

Детальніше дивіться у сюжеті каналу Вписка.

Читайте також: Співачка Йолка, родом із Ужгорода, заспівала у Москві українську пісню "Прекрасна".
 

Коментарі

1
11

Лем бандитизм йде з мацкальщини

Т
тьотя

Не гарно вона висловилася ,тим більше в москві то камінь в огород україні .В 90- их.роках бандитизм був у сюди нехай вона не звіздить ,А з хорошоі сторони вона не бачить закарпаття ,скільки туристів приїзджає до нас .Особливо весною коли цвіте магнолія і сакура ,шось ніхто не накидується на них .Такі в нас патріоти в своїх целях ,як поїдуть в Мацву на все Україна погана і такі другі співаки є тому шо вони там роблять карєру 1

В
Ваньо

Якщо порівнювати з тим, що робилося в Москві, де Йолка зараз, то в Закарпатті в 90-ті було тихо й спокійно. А взагалі "цікаво" було в усіх більш-менш великих містах всього пострадянського простору, така специфіка тих часів.

Читайте також