Йолку "попалили" на плагіаті з Провансом (ВІДЕО)

38
11

Упс! Як незручно вийшло ... Виявляється, пісня, написана Єгором Солодовниковим для члена журі шоу «Х-фактор» і співачки Йолки, як би це м'якше висловитися, не зовсім його.

«Єгор вклав у текст і музику пісні «Прованс» всю свою душу. Не знаю, чи думав він у той момент, хто її буде виконувати, але пісня ідеальна для мене. Я ще раз переконалася, що на українській землі живуть найталановитіші музиканти, автори та аранжувальники », - говорить Ялинка.

Може, хтось щось і вклав. Але знаючі люди підказали, що це не обов'язково Єгор Солодовников. Є така британська група Hot Hot Heat, так ось ці хлопці набагато років раніше написали пісню Shame on you - ну дуже схожу на «Прованс».
 
Та ви самі посудіть:
 

А ось «Прованс» Йолки:

 

Коментарі

М
Мар`янв

Музика схожа, але тут вини немає Елки, це вина таго хто їй "музику писав".

Н
надюша

Йолка ти супер ти не думала започаткувати своє шоу...

К
Критики

Ви трохи вдарилися об дуб))) У вас взагалі слуху нема? Де схожість? Інтонація голоса, Елка більш витягує, так і тембр інший, схожість мелодіє має 0%! А все інше наклип... Мукачево.нет будь ласка викладуйте не всяку чуш а користну інформацію!

P
petit_oiseau

Ем.. не хочу показатись занадто грубою, але.. всього є 7 нот і відкрию вам секрет, поміж міліонів пісень просто повинні бути хоч 3 схожі. Ці ж пісні абсолютно різні по сенсу, стилю, мові виконання в кінці кінців. Просто брєд, шановні.

Г
гуцул

ЙОЛКА-СУПЕР. А ОТО БРУТАЛ-ГІВ...О СКОРШЕ ПОХОЖЕ НА ПОПЛАВСЬКОГО І ЙОГО ПІСНЮ ПРО МАТІРЬ.

Q
QQ

це мелочі кіркорова не переплюне))

Y
yorik

автор цієї статті трохи не в собі. треба Є.Солодовникова за плагіат "розстріляти", а не піаритися з своєю статейкою за рахунок імені відомої співачки

І
Іван

Дуже схоже. А йолка не винна, скоріш за все їй продали пісню і про якусь там британську групу Hot Hot Heat вона навіть не чула.

*
***

дуже похоже!!!!!

I
irina

плагіат, звичайно.Шкода...бо Елка подобається, а таку дурницю втнула.А пісня Білик і Арктики - плагіат з Анненського.і нічого, не соромно.

З
зарпатка

не похоже!!!!!!!!

Читайте також