Йовдій відповів на звинувачення Москаля: краще бути жирним котом, ніж брехливим губернатором

25
9

Екс-голова Тячівської РДА назвав усі розповіді голови Закарпатської ОДА про елітне авто Maserati Quattroporte чорного кольору з об’ємом двигуна 4,2 літра за 200 тисяч доларів є відвертою брехнею.

– Це чергова брехлива фантазія нашого вельмишановного Геннадія Геннадійовича, який нещодавно відсвяткував 65-річчя. Важко сказати, чи це вік дається у знаки, чи так гучно він святкував усі вихідні. Кілька місяців тому пан Москаль розповідав, що на Тячівщині, коли я очолював район, взагалі не ремонтувалися дороги, хоча наш район був тоді чи не серед лідерів за цим показником, як і за багатьма іншими. Тепер ця історія з автомобілем. Геннадій Геннадійович, краще вже бути жирним котом, ніж брехливим г…м.  Хоча я порадив би вам краще зайнятися економікою області, а не вигадувати чергові нісенітниці, – прокоментував заяву голови Закарпатської ОДА Василь Йовдій. – Пане Москалю! Перш ніж запускати свої брудні ратиці у чужі родини, перейматися статками сім'ї моєї невістки, до придбання яких я особисто відношення не маю, розкажіть громаді Закарпаття, де та на які  кошти проживає  ваша донька, шикуючи за кордоном у ситій та спокійній Європі. Схоже Ви самі не вірите в Україну  і  її майбутнє раз дітей відправили за кордон і вони не живуть тут, де Ви «командуєте».

Як уточнив Василь Йовдій, вказана Москалем машина, 2007 року випуску, подарована його невістці її рідними батьками та коштує не брехливих 200 тис. доларів, а в 10-ки разів менше. 

Mukachevo.net

Коментарі

І
іван

я би на місті йовдія, за умови, що у мене рило не в пуху, подав би на москаля у суд, за приниження гідності. от хай би старий хуй і побігав по судам, бо вже надто загрався

М
миша

В.Йовдий багато хорощого зробив в районі ---молодець.

Т
Толян

Москаля в АТо хай там бореться гастролер и циркач

У
Ужгородець

Москаль навів сюди корупціонерів із зони АТО, воєнкомів донбаських та силовиків доять із простих людей

М
Москалю

Ти личиш гроші інших а свуй перший мільйон як заробив? Всі вже знають за контрабанду палива і сигарет і ресторани. Такшо мовчи і вали із Закарпаття

МЙ
Михайло Йовдій

Пане Москалю! Ми з дружиною порадилися і вирішили, що згідні продати наш автомобіль за пів ціни озвученої Вами, при цьому зобовязуюся при продажі 75 тис. доларів віддати на потреби військових в АТО. Шукайте покупця і спільно зробимо хорошу справу.

ГМ
Губернатор Москаль

Ми з Мішом Блюком розділили гроші Авакова за 11 липня і ще Лунтік тоже. Тепер лиш ми контрабанду контролюємо з одеситами. Міша всьо курирує вчорну а я тіпи чистий і борець з корупцією. І Рівіс з нами

1
123123

а в Маскаля Б8 і броньовик звідки? на зарплату купив чи шо, то не дешево.

О
Очколуп

Шось старий мєнтяра з бодуна херню говорить. як він може когось критикувати кіть він на контрабанді у 100 раз більше як інші заробив у зоні АТО на солдатах. Торгував з ЛНР а шо туй говорити його діти закороном!!!

Читайте також