Йшов з дискотеки і потрощив смітники: У Мукачеві затримали дебошира (ФОТО)

12
9

Звісно, його "героїзм" не залишився непоміченим. Патрульні зловили мукачівця та склали протокол.

Як розповідає Мукачівська міська рада, з посиланням на Муніципальну міліцію, випадок трапився вночі з 25 на 26 травня, по вулиці Садова. Молода компанія йшла з нічного клубу, звісно у нетверезому стані. 

Одному з них припало на думку побити всі смітники на вулиці, що він і зробив. Саме у цей час вулицею проїжджали патрульні, які і побачили вандала. 

Зловивши шкідника, вони викликали Муніципальну міліцію,  після чого стало відомо, що це мешканець Мукачева, 2000 року народження, і мешкає по вулиці Проніна Василія.

На нього було складено протокол за статтею 173, а саме дрібне хуліганство.

До речі, як зазначили Mukachevo.net в компанії "АВЕ", яка займається збором сміття, один такий вуличний смітник може котувати від 1000 гривень.

Коментарі

ММ
Мажори Мукачева

Нашо нам у ато? Нам файно і так ми ся собі збереме у фердінанді на виходних і нам фосо, самі ідіть))

Г
Голесо

Пронiна то шайба...добре шо не запалив,вать не урвав з стовпом))))))я розумию шо може "коштувати"много,но знаючи контингент,чого урни нероблять антивандальними,?!бо скорше голову зламав чим нещасноє вiдро))в них культурнi кидають "бички"немало iх попалених... Просто Австрiяки ще недоросли до нашоi культури видко))

М
мукачево

Яке це дрібне хуліганство? Тепер цей херой, хай оплатить вартість п"ятдесяти нових смітників, а заодно і заплатить за встановлення смітників, котрі побив. Це буде великим уроком для всіх дебоширів і дурників.

Д1
до 14 33

от не треба за усіх казати

К
Кузя

Заставити все відшколувати,+ купити ще ту саму к-ть шо потрощив, + виправні роботи по уборці мусора з цих урн по всьому місту!!!дебіл мля!! Дайте його фото!!треба зробити цього хероя відомим!!!

М
Мішко

Списатина на нього всі поламані мусорки у вариші най батьки платять Тоди задуматься і ще і цімборам уповість "не кивайте бо дорого ся обойде"

О
Олександр

Ушиток молодняк одправити у армію, бо молокососи живуть на харчах батьків та нічим їм занятися крила у них ростуть.

М
Мукачевка

Выродок! Сила есть, ума не надо! Пусть теперь мама с папой за него порадуются - какое чадо вырастили.

М
мукачівець

Ноги і руки дебілови поламати!

Читайте також