З 1 червня пенсіонери в ужгородських маршрутках їздитимуть платно

20
18

Про це сьогодні, 27 лютого, під час прес-конференції повідомили перевізники Ужгорода.

«Щодня всі міські маршрутки перевозять приблизно 30-40 тисяч ужгородців. Разом з тим, більше 30 відсотків з них – пільговики, яких ми возимо безкоштовно, бо держава нам не компенсує ці витрати.

Більше того, чомусь всі замовчують той факт, що з 1 червня всі пенсіонери і ветерани праці залишаються пільг на перевезення повністю.

Такі положення закладені у держбюджеті на наступний рік. Тоді, як завжди, крайніми жителі зроблять нас», - повідомилина конференції.

Нагадаємо, ужгородські перевізники хочуть встановити ціну на проїзд в маршрутках 4 гривні 50 копійок. Також, перевізники заявили, що зараз вони працюють собі в убиток.

Мукачево.net

Коментарі

Д4
до 456

Як ? та легко! Батька та мати за бугор на заробітки - "рабити", а сам стипендію відкладуєш, як закінчиш ВУЗ зробиш собі паспорт візу - і все життя вдалося!

4
456

Тут всі такі чудові і правильні коментатори. А відповіжте, будь ласка, мені, стедунту, як я маю прожити на 800грн у місяць і платити 3 гривні за маршрутку?!

ПР
Про рок

Того п1дора який запропонував позбавити пенсіонерів пільг треба першого заставити місяць прожити на пенцію.... Чи в когось є інша думка?

5
591

До останнього А fuck you in the ass тоже може пояснити ци ты лем рузумiеш тутi мовы котрi тубi треба!!!!

ДР
До редакції

Поясніть нам, неграмотним, не вчившимся в МДУ, що таке УБИТОК?

0
007

Дорогі пенсіонери,перекрийте доступ вашим депутатам на роботу!Ви ж за них голосували,вони ваші "СЛУГИ".

Б
безус

Нормально. Менше шаритимуться, най дома сидят.

КП
к пасажиру

если любишь пиндосское кино-вестерны. Не исключено, что тебе тролю пенсионеров могут пенсионеры прострелить башку ..там же в маршрутке..примерно калибром 9мм.

7
777

Ситуація в країні жахлива тому треба єднатися і підримувати один одного бо на державу опори ні якої.

Р
Роман

Будущее народа и его государства оценивается по его отношению к старикам и детям...

П
паса-жир

Менше буде невихованих пенсіонерів! Хоть маю машину але часто їжджу в маршрутках. Мене в маршрутках бісять "старики" які тупо стануть над тобою і чекають коли ти їм уступиш місто:) Я розподіляю пенсіонерів на два типа: перший тип це рогулі, в якомусь мірі неадекватні люди, які вважають себе вище інших, грубі, розумово не розвинуті. Другий тип це нормальні люди, "компанєйські" привітні. Різниця між ними дуже велика. Коли до мене звертаються: чи не уступите мені місце то я все уступаю, кажу будь ласка сідайте. Перший тип все каже такі слова: ви (ти) не знаєте що треба уступити місто? Нащо я відповідаю: ви не знаєте розмовляти, вас батьки не навчили попросити? Самовільно уступаю місто вагітним, або мамам з дитиною. В суботу їхав з центра на 14-ки сидять всі пенсіонери, я стою. Заходить мама з двома дітьми одна на руках другому десь 6 років. Вгадайте чи хтось з пенсіонерів встав? Ні ніхто не встав! Мати сіла біля маг. україна... Я проти невихованих пенсіонерів, я їх тупо тролю в маршрутках

ДВ
до васі

ти придурок. коли у пенсіонерів 1000 грн пенсія, попробуй пожити. тим паче ім теж треба піти чи то у поліклініку, чи в аптеку, чи на базар де продукти дешевші, шоб якось просуществовати на ту пенсію... зрозуміло шо держава відвернулася з усіх сторон від народу, але пенсіонери- це наші з вами батьки, дідусі, бабки , рідні... а ви такі бездушні. дасть Бог і ти бдеш пенсіонером

В
вася

екскурсії по базарам прикратяться, будуть сидіти з внуками на гузиці дома, бо і садик дорогий!

1
111

Так в убиток роблять шо не мож подвинути з маршрута.Каждий рук нова машина.Хижу вже побудував.Єдні убитки.

Н
НО

Колядин колядИн я у батька лиш один нема чим орати та иду КОВДОВАТИ!!!

НИ
ну и правильно

хватит этим старым развалюхам на шару кататься. жидам они уже не нужны, жидам хватит и 10 млн населения, для обслуживания.

V
vikk

пенсіонери?? платно??за які гроші?

1
1

то не лише в Ужгороді, а і в інших містах

Читайте також