З 1 липня Словаччина очолить Вишеградську четвірку, а Україна чекає від неї газ

6
7

З 1 липня наступні півроку головувати у Вишеградській четвіркці буде Словаччина. З цієї нагоди лідери країн зустрілись у Будапешті. На зустрічі також був присутній президент Єврокомії Жозе Мануел Баррозу.

Серед питань, які були порушені під час зустрічі - диверсифікація джерел енергопостачання та пріоритети використання єврофондів на період 2014-2020 рр.

“Переговори між Росією та Україною щодо постачання енергоресурсів нагадали Європі про необхідність дієвої енергетичної стратегії”, — пояснив Жозе Мануел Баррозу.
“Ми свідки того, як в Європі виросли витрати на енергоносії, тому нам потрібно вдатися до заходів, можливо навіть на державному рівні, які змінять цю прикру ситуацію”, — запропонував угорський прем‘єр Віктор Орбан.

Також Україна пропонує ЄС запустити "великої реверс" газу через Словаччину, "обсягом до 30 млрд кубометрів на рік". Про це заявив міністр енергетики та вугільної промисловості Юрій Продан під час зустрічі з єврокомісаром з енергетики Гюнтером Еттінгером.

Коментарі

ДГ
ДАЙТЕ ГАЗУ БО ДУЖЭ ЖРАТИ ХОЧУ

1

КА
КУМЭ А ДЭ ГАЗ У РОССII - ТА О ТОЖ

1

З
Закарпатец

Выйду на улицу Гляну на село Девки гуляют А Путин хуйло

З
Закарпатец

Путин болен шизофренией! Диагноз подтверждён! http://www.youtube.com/watch?v=DmCeXZ5kzhw

З
Закарпатец

я не закарпатец я кацапо-парашное педрило и путин хуйло

З
Закарпатец

https://www.youtube.com/watch?v=RxW8rIl7LM8 "Это Россия, детка!" Це відео треба подивитися всім, хто прагне приєднатися до Росії (Кончаловський про росію)

З
Закарпатец

ДРУГИХ ЛОХОВ ИЩИТЕ? РОССИЮ УЖЕ НЕ ПОДОИТЬ?

Читайте також