З 1 жовтня водії повинні їздити з увімкненими фарами навіть удень

15
7

Ця норма була введена у правила дорожнього руху в Україні у 2016-ому році, і за її невиконання передбачено штраф 425 гривень.

– З 1 жовтня по 1 травня на всіх механічних транспортних засобах поза населеними пунктами повинні бути ввімкнені денні ходові вогні, а в разі їх відсутності в конструкції транспортного засобу — ближнє світло фар, – йдеться у пункті 9.8 Правил Дорожнього Руху.

Це нововведення останніх 2-х років. Закликаємо водіїв дотримуватися цієї вимоги і бути дуже обачними за кермом.

Коментарі

О1
ОТГ 1

До 22:04.Правда.Ну скажімо за Давидково розписуватись не буду,це село можливо і має доходні точки за які воно може існувати.А от Лавки об’єднають із Лоховом,Линівцями(хоч і немає статусу гірського,та недалеко від нього)Череївцями....Ну і що ми будемо робити?Субвенції надаються лише два роки.А далі громада має бути самодостатньою.Навіть,якщо і приєднаються Іванівці,Бобовище,Жуково-це не рішить проблему.Пораховано,що така громада не зможе себе профінансувати!Отож для Лавок альтернативи немає!Це дуже добре для села!

ДО
До ОТГ-1

Неправда,Ці села не можуть обєднати з гірськими віддаленими селами,обєднання буде проходити по принципу олійних плям, обєднатись можуть села які межують один з одним.і на рахунок коштів буде виділятись на ОТГ освітянська і медична субвенція.а якшо давидкову МУКАЧЕВО оплатить за очисні споруди то грошей буде дуже багато.

О1
ОТГ 1

Лавки дадуть найбільшу територію,6.2км.кв.,а це майже територія В. і Н.Лучок,там 8.2км.кв. Давидково очисну споруду. Але це має радувати ці села,що вони об’єднуються з Мукачевом.Тому,що Закон про децентралізацію дає два роки на створення ОТГ,а опісля будуть самі формувати на свій розсуд.І,що тоді?Оці села будуть об’єднані з віддаленими гірськими дотаційними селами і,як тоді виживати?Як фінансувати освіту,медицину,інфраструктуру!?За які кошти?

ДД
Давидківці думайте!

Одне з 5 сіл яке дійсно цікаве Мукачеву. Мукачево якшо прогавить ОТГ то буде вічно платити бешені бабки за очищення города від відходів.

О
ОТГ

очисна споруда яка переробляє городські відходи ,без обєднання Давидково в майбутньому може заробити на Мукачеві великі гроші!міліонів 20-30 то й більше на рік.

ОД
ОТГ Давидкова й Мукачева

Мукачеву Давидково треба як обєкт,на якому розміщена очисна споруда.

8
8787

Пом1няйте закон щоб ц1лий р1к треба болу включати денн1 вогн1. Так л1пше видно с1р1 та автомоб1л1 як1 мають темний кол1р

Читайте також