З 1 жовтня закарпатські водії змушені їздити з увімкненими фарами

3
7

Така інформація з'явилась сьогодні на сайті Міністерства внутрішніх справ України.

«Дана норма в Україні діє з 1 жовтня по 1 травня. У цей період у зв’язку зі скороченням світлового дня та погодними умовами виникає необхідність у підвищенні видимості автомобіля для пішоходів та інших учасників руху», – зазначають у керівництві Департаменту ДАІ МВС України.

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України нагадує водіям, що ця вимога є обов’язковою для виконання. За її ігнорування, згідно з частиною 2 статті 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення за «Порушення водіями транспортних засобів правил користування зовнішніми освітлювальними приладами або попереджувальними сигналами при початку руху чи зміні його напрямку, використання цих приладів та їх переобладнання з порушенням вимог відповідних стандартів» передбачено штраф.

Коментарі

В
Василь

Zoltan. Потому, что у нас дебильная держава, что бы принять какое-то обычное, повседневное решение, нкжна чтобы заседала Верховная Рада, потом должны провести "перше читання законопроекте", потом "друге читання", а потом провести прения по данному вопросу, а в конечном итоге забыть о данной проблеме.

Z
Zoltan

Я и в летний период езжу с включенными фарами. Как везде в Европе. Кстати очень помогает воввремя заметить машину идущую навстречу особенно когда в очи солнце сильно светит. Не понимаю, почему у нас не делают включение круглогодовым?!

1
123

(до редакції) Вам доплачують за максимальне повторення слова "закарпатські"?! люба інформація , передерта вами з інших ресурсів автоматично обліплюється словом "закарпатські"з різними закінченнями і подається як сенсація! конкретно щодо цієї назви статті: а волинські чи житомирські водії не змушені?!! маразм.

І
Іванко

Я на аварійках буду їздити

2
23

Денне світло або ходові вогні

2
23

Лише поза межами міста

В
Водій

Мають ввиду габарити ?

Читайте також