З 15.00 через кордон на "Лужанці" та "Косино" не пропускають автомобілі — черга кілометрова

14
6

За інформацією Mukachevo.net, через пропускні пункти "Лужанка" та "Косино" не пропускають автомобілі. За повідомленнями з різних джерел - не працює база даних у митників.

Це підвтерджують і в угорській поліції, де зазначають, що КПП "Лужанка-Берегшурань" та "Косино-Барабаш" не працюють через проблему з комп'ютерною системою.

Наш кореспондент на КПП "Лужанка" повідомляє, що з боку Угорщини автомобілі не можуть потрапити до України, черга майже кілометрова. В ній стоять навіть дипломатичні автівки.

— У якийсь момент черга зрушилася на 4 авто і 1 мотоцикл, однак знов "зависла", - повідомляє кореспондент. - У той самий час сьогодні Угорщина спросила митний контроль.

У той самий час пішоходи можуть перетнути кордон. Коли вирішиться проблема наразі невідомо, адже навіть на "гарячій лінії" про це нічого не знають.

Коментарі

М
Мункач

До law and order * * ти бидлото тупа по собі не суди і некивай Закарпатський язик .

LA
law and order * *

До Мукачівця : однозначно, що не на зарпатській. А діагноз у вас обох один, але він невиліковний. Бидлота не виліковується, з нею живуть усе своє життя. Так шо легіню, вузьми Ольгу попуд руки та й ідіть у коргаз...може вас і улічать..ко бо вбаг... А українську мову у гузицю засунути важко - звідти ще досі твій язик стирчит...

LA
law and order * *

До Ольги : погоняло...це якою мовою Ти, дівчинко, розмовляєш? Де ж Ти таке вивчила?

П
Правда

база не працює спеціально, "по замовленню". тиса у зальоті, а тут тепер товар пускати бояться, от і придумали проблеми з базою. замовити хакера легше, ніж платити потім "відкупні".

ОН
Ольга Науменко

И почему у тебя такое погоняло-непонятно...

LA
law and order * *

Не працює база даних...у кого? У наших митників чи угорських?

Читайте також