З 17 грудня у Мукачеві відкриється традиційний новорічний ярмарок

38
3

Про це Мukachevo.net повідомило управління економіки та транскордонного співробітництва Мукачівського міськвиконкому.

Відповідно до розпорядження Мукачівського міського голови Андрія Балоги, з нагоди наближення новорічних та різдвяних свят,  з 17 по 30 грудня 2015 року, по вул. Федорова, проходитиме новорічний ярмарок, - йдеться у повідомленні управління.

Нагадаємо, на новорічній ярмарці в Ужгороді замість наметів будуть дерев'яні будиночки. А Хуст влаштовує різдвяний ярмарок у кращих європейських традиціях.

Мukachevo.net

Коментарі

Я
Ярослав

Фестиваль Червоне Вино буде проводитися в парку Перемоги,а мова йде про новорічну ярмарку(ялинки,іграшки,гирлянди...)

ДЯ
До ярослава

Ви пане вже задолбали з своїми базарами. Площа Федорова не центр? Й так зрозуміло, що на ярмарках йде то вино, шашлики, а непромислова група. Так що мерія робить логічно, по європейськи, а не бухати .

Я
Ярослав

Андрій Вікторович обіцяв зробити Мукачево європейським містом,а виходить що ми котимося назад,ярмарок переносять з центральноі площі де люди та підприємці вже роками звикли до Новорічноі Ярмарки(всі підприємці мають там складські приміщення,вихід до електро мережі) переносять до ЦУМ (там нема місця взагалі,ні складських приміщеь,ні електроенергіі).Навіть в Ужгороді,Хусті,Львові,Ніредьгаза ярмарка проводиться в центральній частині міста.Ви правильно говорили що Мукачево буде особливим містом.

Читайте також