З багажника ужгородця викрали 9 тисяч на подарунок дружині

13
0

Через власну недбалість потерпілий позбувся зароблених важкою працею грошей, які протягом кількох місяців заощаджував на подарунок для дружини.

Схованку потерпілий 48-річний житель Ужгорода обладнав у багажнику свого автомобіля «ВАЗ-2107».

Здобиччю раніше судимого 26-річного  ужгородця стали гроші в сумі 9000 гривень та документи на машину.

Як розповів сам затриманий злодій, крадіжку він вчинив далеко запівніч–так спокійніше. В цей час майже всі люди сплять і ніхто не бачить, що коїтся на дворі. Добре відточеною викруткою зловмисник без проблем відчинив замок на багажнику «Жигуля».

Понишпорив у ньому й знайшов тайник, в якому необачний господар ховав велику суму грошей. 

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка), що карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років, повідомляє Ужгородський МВ УМВС.

P.S. Співробітники Ужгородської міліції звертаються до власників автомобілів з проханням паркувати свої авто на стоянках, що охороняються, не залишати в автомобілі документи та цінні речі, які можуть привернути увагу злочинців. Якщо все ж таки уникнути неприємностей не вдалося, негайно звертайтеся в міліцію: чим раніше ви це зробите, тим швидше будуть знайдені злочинці.
 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також