З березня електроенергія подорожчає на 40%

15
22

Тарифи на електроенергію для українських споживачів зростуть з березня приблизно на 40%, сказав в інтерв'ю журналу «Фокус» міністр енергетики і вугільної промисловості України Володимир Демчишин.

"На 40%, починаючи з березня, мають зрости тарифи на електроенергію", - сказав він.

Раніше Демчишин зазначив, що тарифи на газ для населення будуть підвищені з квітня поточного року. Демчишин підкреслив, що підвищення цін було одним із ключових пунктів переговорів з основним кредитором країни Міжнародним валютним фондом. І на переговорах, за словами міністра, обговорювалося одномоментне підвищення цін на газ для населення до рівня цін на імпортний газ, які на даний момент становлять близько 300 дол. за тисячу кубометрів. Але, як підкреслив Демчишин, уряд на такий крок не пішов.

У той же час, ні Демчишин, ні представники Міненерговугілля, не уточнили рівень, до якого будуть підвищені ціни вже в квітні, пославшись на те, що встановлення тарифів є прерогативою і компетенцією Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг. Демчишин також підкреслив, що ситуацію може «згладити» спрощена система субсидій, яка буде представлена і реалізована Мінсоцполітики.

Нагадаємо, тарифи на газ в Україні будуть підвищені на 280%, на тепло - на 66%.

Коментарі

М
миха

http://youtu.be/qgNtfj7nl4g Дорога смерти. Неудачная попытка бойцов из Житомира выбраться

ДБ
До бандерiвця

Приходить додому бандерівець після мітингу, втомлений, голодний, дивиться, ліфт у під'їзді працює, забігає в квартиру, а там дружина на газі їжу готує,тому аж погано стало, заходить у ванну, а там гаряча вода. Сповзаючи по стінці, шепоче: - Все, окупанти знову повернулися!

ДБ
До бандерiвця

А кому ся нелюбить - чемадан-> вакзал-> Львiв. Пораженко, Яйценюх, Торчило - дадуть вам субсiдiю до Личакiвського кладовища з проміжною станцією в Дебальцеве. Вперед, тільки відчепіться від нас

РД
Русскій друг

А кому ся нелюбить - чемадан-> вакзал-> росія. Путін вам даст субсідію на Колимі.

І
іван

чорт би вас побрав, а де наш український газ із собівартістю видобування близько 25 дол. США, шо все іде на РОШЕНА, а там біля 20 мільярдів кубів, чого доста всьому населенню. Де наша електроенергія, яку добувають гідроелектростанції, і яка стоїть копійки. Дійшло було до того, що продавали в Європу електроенергію у рази дешевше як своєму народу. То значить, що Янукович з Ахметовим пішли, а прийшли інші кровосісі на людських життях. Чому за се нико нич не говорить. Скоро вам чортам народ покаже.

5
555

Треба на світло,газ тариф класти в доларах, і платити доларами.Тоді ціна ніколи не буде підніматись, буде стабільність.

1
111111111

За газ буду платити (економити буду старатися), за світло буду платити - бо відключать.... А за воду, ліфт, АВЕ.. уже нічим буде платити. І до чого вони добилися... Водоканал закриють за борги.... Ліфти відключать - за неуплату.... АВЕ - з Мукачева виїде, бо платити ніхто не буда. СРАНА УКРАЇНА!!!!

1
112

Порох и Яйценюх скончать як Чаушеску. Мало ся обстало.

А
Андрійку

Здобули !!!ЦЕ ПЕРЕМОГА!!!!!

М4
Москвич 412

Нет, Вы хотели в Европу получите, условия такие были ещё при Януковиче и Азарове но они не дали страну на розтерзание, а Эта власть продала ВАС с потрохами и обидно то что им за это ничего не будет так-как у них имунитет и не прикосновенность и гражданство другого государства!!! Это только цветочки правильно пишет оппонент Против Тупизма ВСЁ в переди только ни чего хорошего!!!

R
ri0

Сміялися з молдован, що лампочку закручують, а з себе зараз навіть гріх посміятись... стільки життів віддати та понівечити, щоб без вазиліну так глибоко докопатись...

ПТ
Против Тупизма

Из этого рая не будет ни х.я!Люди начнут умирать,от голода и холода и на улицах,так как за кв платить нечем будет.Вот тогда начнется опять война в Украине,народ против власти,Богатые против бедных.Итог будет один,Украины как страны не будет.Даю 99%.Выхода из такой ситуации как мы имеем и та которая нас ждет,не то что нету,им даже и не пахнет.У страны нету денег,а они дебилы еще четверть долга взяли опять,того что мы набирали за 24 года.Это как последние вздохи,воруют все что можно,и откуда можно.

0
000

А чему вы сейчас так удивляетесь??? Еще до выборов Яценюк сказал, что пойдет на все условия ЕС. Вот это одно из них: поднятие цен. Так что, ждем продолжения....

А
ахует

Перестать воевать и народную власть новую и контроль.

.
.

Шооо? уже нико не пише слава україні, такісьте боли патріоти, а за тих ко сісю немзу не пуддіржовов казалисьте зрадники,де ваш патріотизм європейці, радуйтеся, не вижу радости.Поздоровляю нас знову кинули, уже і тритій майдан нас не спасе.

В
вася

Радієте кредитам мвф як діти.А кредити треба віддавати,ми з вами подохнемо з голоду може а Мвф своє візьме з процентами,не переживайте.Довели краіну а потім гроші зичать

М
Мир

Ось такі вот у нас европейські реформи...А ви думаете чому МВФ гроші виділяє, ще й не таке буде. Европа...

*
***

Мдааа... продукты на 80-200%,електроенергия на 40%, газ на 260%,из-за подорожании снова подорожают продукты,курс доллара(евро) поднимается, из-за подорожании валют снова цены поднимаются... Вот и круг замкнутый! А зарплату когда думают индексировать? У меня зарплата в прошлом году составляла пр. 150 долларов, а сегодня меньше 50-и! Подорожание существовании (не жизни)в 5-6 раз!!! А влада хочет, чтоб я отдавал сына служить в армию? Да еще и сам пошел воевать??? ПИДАРАСЫ ВОНЮЧИЕ!!! Срана украина!

Е
европа

Газ з квітня в 4 рази, електрика +40%. Я думаю по свіввідношенню команальних послуг, цін до рівня доходів ми вже не тільки догнали европу, а переплюнули.

ПТ
Против Тупизма

Нужно было сразу на 500% поднять,чтобы окончательно добить народ.Мы реально сидим в жопе,вылезти уже не можем,умирать тоже не хотят,остается один выход лезть глубже,что они и делают)Но вылезти точно не вылезем,за 24 года еще не разу цены не падали)))

Я
я

таке здається враження , що наші так звані правителі подуріли (а може най би справді здуріли)

N
Noname

Щоб ви там подавились із своїм підвищенням тарифівю Хренов кондитер і заєць сеня здохніть.

Читайте також