З благодійного намету у Мукачеві посеред білого дня вкрали картину (ФОТО)

12
2

Про це повідомляє активіст Юрій Кравчук у спільноті соціальної мережі "Фейсбук".

За його словами на картині були зображені коні, робота була Ольги Гавриляк. Звісно, волонтери звернулися у міліцію, хоча ті сказали, що заява повинна бути від автора картини. Правоохоронці пообіцяли переглянути камери відеоспостереження. Виручені з продажу картини кошти, повинні були піти на підтримку закарпатським військовим.

За словами очевидців викрадачами були чоловік та жінка, на вигляд близько 30 років.

"Цей прикрий випадок не повинен засмутити вас. Ці злодії не варті того щоби ви переживали. Рухаємось далі..я намалюю ще", - написала пані Ольга у коментарі до прикрої новини від волонтерів.

Крадіїв закликають добровільно принести викрадену картину до церкви, аби не брати на душу гріх.

Коментарі

НМ
не модеруйте потрібні коментарі

В подібній ситуації кожна інформація важлива!

П
патріот

Мав розмову з волонтерами, котрі чергували в суботу в наметі. Волонтер Ліна Сергіївна намагалася наздогнати крадіїв, їх було двоє-чоловік і жінка 30 років, котра кричала на очах у міліції, що тримайте злодіїв, люди від крику п.Ліни незрозуміли, що трапилося, а міліція повз яку крадії спокійно бігли з великою картиною, наче посліпли та поглухли. Це зайвий раз підтверджує, що "наша" міліція -це аморально та принизливо! І ці аніськіни скоро будуть у нас називатися поліцією…. Хіба що шериф Шимоняк на коні буде бігти за жуликами…а його пси будуть стояти і казати, що треба спочатку заяву написати. Негідники! Якщо міліція не розкриє цей злочин - це буде на їх совісті, а для начальника Віталія Шимоняка справою честі, якщо вона в них ще залишилася, великий сумнів...

Читайте також