З боку бойовиків під Вуглегірськом діяли загородзагони спецназу російського МВС

17
8

Щоб бойовики не повтікали, під Вуглегірськом діяли стримували загороджувальні загони дивізії внутрішніх військ МВС РФ ім. Ф. Дзержинського.

"За оперативними даними, відступ бойовиків під Вуглегірськом стримували загороджувальні загони дивізії внутрішніх військ МВС РФ ім. Ф. Дзержинського", - заявив речник АТО, полковник Андрій Лисенко.

Внаслідок результативних дій українських військових у відповідь на обстріли і наступи угруповань бойовиків та ЗС РФ поблизу Попасної, Дебальцевого, Вуглегірська та інших зафіксовано значні втрати серед бойовиків так званих "ДНР" та "ЛНР", "казаків", російських найманців і військовослужбовців, а також їхньої військової техніки, пише Українська правда.

Під час боїв за Вуглегірськ серед бойовиків утворилася паніка, але російське командування підготувало підрозділ внутрішніх військ, щоб примусити бойовиків повертати.

"Такого випадку ми ще не пригадуємо, щоб було утворено загороджувальний загін, щоб гнали людей вперед. У цьому штурмі брали участь десантники із Ульянівської бригади", - сказав він. 

Коментарі

З
Закарпатец

Сколько угодно можно повторять мы правы , МЫ ПРАВЫ - от этого вы все равно не перестанете быть БАНДЕРОВЦАМИ- УБИЙЦАМИ преступниками своего же населения. Полтора миллиона населения ушло к "тупым агрессорам" в Россию под защиту "ватников", 24 года назад Вам на халяву досталась самая богатая республика, с лучшей промышленностью, с самым образованным и культурным населением бывшего СССР. За эти годы вы умудрились не только разрушить всю промышленность, но и разворовать все что плохо или хорошо лежит, расхерачили даже армию, лучшие кадры сбежали за границу. Ну и кто вам мешал? При чем здесь Россия и Путин?

Ш
Шонi

Вчора дзвонив знайомому Ярославу Головинцю з 128 Бр. його відпустили з полону, сказав, що там було пекло, командири кинули , за командира був поранений сержант, трималися скільки могли потім нас взяли, добре що залишилися живими. Дуже багато загиблих і поранених, допомоги немає ніякої. Свої ж стріляють ракетами по Дебальцеву, намагаються розірвати кільце але вбивають тільки наших

ДА
До авторов информации

Люди гибнут и становятся калеками! - Как не стыдно публиковать такие комические материалы?!

Ш
Шонi

Угорський Парламент в ультимативній формі зажадав від уряду України не закликати етнічних угорців на війну, в іншому випадку буде відключений газ для України.

ДД
до дримба

и еще они сбили РОССИЙСКИЙ СПУТНИК ШПИОН.

ОГ
Очередна горячка

Тупак лисенко опять перепив або укурився.Очередний бред лисойи кобили.

Д
Дримба

с начала возобновления активных боевых действий (с 17 января) противник потерял 3 самолета, 1 вертолет, 146 танков, 114 БМП (БТР), 91 орудие, 64 автомобиля, 1738 человек убитыми, в плен сдались 52 украинских военнослужащих,

M
McMurphy

Близько 13 години колона з восьми цивільних легкових автомобілів і двох мікроавтобусів намагалася виїхати з Чорнухине за наданим гумкоридору. Колона була обстрелена бійцями батальйону нацгвардії імені Кульчицького зі стрілецької зброї. В результаті терористичного акту перший автомобіль загорівся разом з розташованими там цивільними людьми, загинуло 5 осіб, інші змушені були повернутися назад у Чорнухине

Читайте також