З буржуйками і наметами: Блокувальники провели другу ніч на КПП «Ужгород» (ФОТО)

9
15

Станом на ранок понеділка, 14 листопада, акція протесту продовжується, а «пересічники» і далі налаштовані рішуче.

Вчора ввечері чоловіки встановили на контрольному пункті пропуску намети та буржуйки, якими грілися всю ніч.

– Мирна акція протесту продовжується, - зазначають самі активісти та наголошують, що вона є безстроковою, аж до виконання ряду вимог. Перш за все мова йде про дотримання чинного законодавства та норм Стамбульської конвенції.

Нагадаємо, "пересічники" заблокували КПП "Ужгород" в суботу зранку.  КПП «Солотвино» теж заблоковане, люди встановили намети. 

Коментарі

ДУ
до увася

подіжай на біцігльох

ШД
шони до 13:39

Гонни ми хибашто уссати мую товстый великый Закарпатськый ху... А ты "патриот" херов иди оближи свою иржаву вилку (тризуб), утри обысрану гузицю свойов синьо жовтов ряндов, вздрочни на фото бандеры тай ковдуй гроши по свитови тай гойкай ош мацкали вас хохлодаунув стрилявуть. З вас усранцюв уже ся цилый свыт смиє, держать вас хуже циган. Усрандия и сама не гонна нормально жити, и нам Закарпатцям не дасть.

ДШ
До шоні

Ти попроще бо за такий сепаратизм можуть за одне місце взяти

Ш
шоні

МОЛОДЦІ ПАЦАНИ !!!!!!! Лиш я так думаву треба перевалы перекривати, тай угнати усю хохлостанську нибрязь из нашого Закарпаття, а то оти маргы заперевальни за 25 рокув окупации Закарпаття нич не зробили, лиш розокрали всьо шо могли, тай душать нас налогами тай тарифами...Своблду Закарпаттьови!!!!

У
Увася

молодці пацани, мав бим тачку тоже бим подїхав.;)

П
Порошенко

Молодці треба їх підтримувати Вони відстоюють наші права їх не підтримує тільки ті хто не має проблеми зз грошами... ми не маємо платити за розтаможку наймовірні суми і не маємо кожні 5 днів перетинати кордон!!!!!перетив кордону раз в рік дуже спростить нам житя!!!! нам всім треба підтримувати хлопцівв!!!!!

ДУ
До українець

Здай Укр паспорт і ходи раз в рік

ДУ
До українець

Ти робиш в чехам тут платиш налог? По друге розмитнення це податки. В чехах дорогі сигарети наркриклад чому не перекриваєш там дороги? В чехах їздиш нормально а тут приїдаеш і літаєш як дебіл бо пару корун заробив

З.
ЗНР ...

вЛАДо думайте , хІба не так починався майдан ?! пару днів такої без діїї влади , і ЗНР обеспечено , придурки бЛЮК , мЕДВЕДЧУК , чУБІРКО ... мають дачі гаражі та сараї повні тонами зброї ... і придурків в них хватає . потрібно їх мирно розпустити звідти і вже кінці кінців домовитися на рахунок людей ... лише не давно було опубліковано лист чортів/які мають дестабілізувати область ... хіба це неє " та сама дестабілізація " і це лише починаєтся !

К
канада

я вижу что єто политикой пахнет єто или начало какогото нового будущего......или конец прошлого...имею виду спокойной жизни...с такого малого очень часто в истории получалось очень большое.явно комуто єто вигодно.ви забили не давно к чему приводят намети.присикать надо на корню.

У
українець

Я працюю і фактично живу в Чехії вже 10 років і відповідно маю авто на чеських номерах і так само змушений, коли приїзджаю додому, кожні 5 днів робити пересічку! При чому тут будари на словацьких номерах, ви ідіоти й..бані!!!!!!!!!!!!!Держава просто з нас знущається, але вимагає іти за неї вмирати!

3
369

може під обленерго палатку поставити бо світло дорогоє?!

1
123

Дибилы, когда покупали машины не думали о пересечке, сейчас забегали. Не понимаю, что с ними церемонятся . Почему люди которые ездят не на пересечку сейчас должны мучаться

В
Вася

Ідіть мітингувати у Київ коло презика, депутатів, міністрів. Тут ви лише людям заважаєте! Ідіть починати новий майдан або на весну попродаєте свої бударі аби заплатити за комунал!

П
пікачу

за нима, і за їхними буржуйками, наметами АТО плаче)))

Читайте також