З чемпіонату України з Кіокушин карате закарпатці привезли усі комплекти нагород (ФОТО)

5
0

26 березня цього року згідно з міністерським календарним плануванням відбувся Чемпіонат України серед дітей та юнаків 10-17 років. Змагання пройшли в м. Луцьк Волиньскої області.

Протягом одного дня кращі спортсмени із 14 областей України та команда з Білорусії змагалися за звання Чемпіона України 2016. Більш ніж 180 учасників самовіддано боролися за престижний титул. Закарпатську область представляли кращі спортсмени клубу, які пройшли належну підготовку. І як завжди наша збірна порадувала своїм виступом.

Вперше Чемпіоном України став Шелельо Михайло, вікова категорія 12-13 років. Хотілось би зауважити, що в його категорії було 16 титулованих бійців і всі поєдинки він переміг достроково.

Також гідно на цих змаганнях показав себе Машіка Олександр, котрий вперше став срібним Призером Чемпіонату України.
Решта наших спортсменів стали бронзовими Призерами Чемпіонату України.

Варто відзначити, що кожен спортсмен із Закарпатської області повернувся додому з нагородою, що є великою гордістю для тренер вищої категорії Ігоря Капури, якого нещодавно призначили головою Національного виду спорту Хортингу, для нашого клубу "Тріумф" та батьків.

Окрему вдячність учасники висловлюють ведучим інструкторам: Бабілі Крістіні, Шютеву Андрію та Котубею Юрію за підтримку та допомогу у підготовці спортсменів до Чемпіонату України та їх безпосередню присутність на змаганнях, що неабияк допомагає моральному духу команди.

Також СК "Тріумф" виражає вдячність Закарпатській ОДА та Ерфану Віталію Йосиповичу за підтримку нашої збірної команди.

Mukachevo.net

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також