З чисток у районах Партія регіонів розпочала підготовку до виборів 2012

7
6

Зміна голів двох райорганізацій Партії регіонів – це початковий етап підготовки до виборів 2012. Так вважає директор Карпатського центру полінгових досліджень Федір Шандор.

В ексклюзивному коментарі порталу «Мукачево.net» він запевнив: «Звичайно, подібні чистки будуть проводитись і надалі. Якість роботи відсутня, і після районного рівня в партії візьмуться за рівень вищий».

Політолог впевнений, що причина такого жорсткого підходу – відсутність якості роботи. Той рівень, на якому проходила робота в більшості районних осередках під час місцевих виборів виявився досить неякісним, а тому людей на місцях будуть замінювати. На кого саме, політолог не береться прогнозувати, але впевнений – це будуть люди, що відповідатимуть статусу представника головної політичної сили Закарпатської області. 

Як вже повідомляв портал «Мукачево.net», днями через партійні конференції було змінено керівництво Іршавської та Мукачівської районних організацій Партії регіонів.

Коментарі

M
mcotjjqpkzl

1k8YUq , [url=http://lunvlsxourdv.com/]lunvlsxourdv[/url], [link=http://dwsghnzdafof.com/]dwsghnzdafof[/link], http://ohphhkdxerhd.com/

K
kwpxvpf

ytd1Nx , [url=http://ppzrzzsqtkrh.com/]ppzrzzsqtkrh[/url], [link=http://ehsfrdsqjhfw.com/]ehsfrdsqjhfw[/link], http://fhsgwfjabztx.com/

N
Nonie

What liberating konwlegde. Give me liberty or give me death.

N
Nonie

What liberating konwlegde. Give me liberty or give me death.

?
???

Про Тячів забули!!!...

Я
я

ні про що

Читайте також