З двора на Я.Мудрого в Мукачеві нарешті забирають сміття (ФОТО)

11
5

Сьогодні комунальники почали наводити лад на території. Тут прибирають зруйновані сараї, ліквідовують стихійні сміттєзвалища, проводять благоустрій території.

Наприкінці серпня більше десяти власників квартир по вулиці Ярослава Мудрого звернулися до міської влади зі скаргою на те, що на території внутрішнього двору №3,5 біля напівзруйнованих сараїв облаштовують стихійні сміттєзвалища.

Намагання людей самостійно прибрати прилеглу територію давали лише тимчасовий ефект. З напівзруйнованих сараїв було чути неприємний різкий запах гниючого сміття . «Все це створює картину страшного запустіння, дикості та антисанітарії», - йшлося у колективній скарзі.

 

Коментарі

5
567

житель ул.Духновича 68 постоянно палит мусор настолько вонючий,что нечем дышать, вокруг стоит смог по всем соседним улицам . Мусор палит вечером, как например 15.03 2017. Просьба отреагировать , такое невозможно не заметить, как на это реагирует экология?

М
Мукачевский

Люди не хотят жить в чистоте,не убирают после себя,а ждут что это сделает кто- то.Вот так и живут....в грязи.Не бросайте мусор себе под ноги и будет чисто

ЖІ
Житель Івана-Франка 152

Найбільш неохайним районом Мукачева надалі є вул.Івана-Франка особливо мікрорайон з багатоповерхівками (без внутрішньої інфраструктури та жахливим гуртожитком з циганськими самоселами в якому всі продукти їх життєдіяльності течуть по поверхах споруди вонь просто пи...) Цікавий матеріал буде для місцевого телеканалу, враховуючи його позицію до діючої влади міста. Не дайтеся, дійте!

П
прохожий

Правильно лише своїми силами можна прибрати у своїх дворах, а не чекати манни з неба. Якбу в усіх дворах так сусіди охоче прибирали прилеглі території.

В
Вася

Прикольно!

Читайте також