З квітня Словаччина жорстко посилить контроль на кордоні з Україною навіть для власників європаспортів

17
9

Словацька поліція з квітня 2017 року оголосила про посилення контролю на кордоні Словаччини та України, оскільки він є також зовнішнім кордоном Європейського Союзу.

- Досі для більшості громадян, які перетинали кордон Європейського союзу діяло правило спрощеного прикордонного контролю. Тобто, правоохоронці на свій розсуд могли визначали рівень перевірки, - розповів для ЗМІ директор Бюро прикордонної поліції та поліції у справах іноземців Ладіслав Чемі.

Однак вже з 1 квітня це правило скасовується, а перевірка всіх бажаючих перетнути кордон, переводяться на посилений режим.

При чому, за словами ладіслава Чемі, не буде преференцій нікому - незалежно від того чи це громадяни Словацької Республіки, інших держав-членів Європейського союзу, або громадяни третіх країн.

Дивіться також: Реконструкція КПП «Лужанка – Берегшурань»: угорці завершили роботи, українці навіть не приступали 

Коментарі

Д1
Для 14.03.2017 09:37

Вы, наверное, местный дурачок тут? И Ваш "язык" может стать объектом для пристального изучения в академиях...:-) А жили Вы в Словакии? Наверное, нет. Один из тех, кто везде был и все знает...:-)

Д2
До 20:30

Словаки ни кацапи . Ото у тебе на Родінє можуть аристовати невинного , заперти у тюрьму і катовати . Словак николи ни нарушить закон , панімаєш ето кацап или нет.

P
Pejter

Догаздувалися, доскакалися з цьою бандерывською хунтою

ГП
Генцюр Петро Ференцович

А демократiя - де?! За що людей вбивали на майданi i вбивають на Донбасi?! Щоб свiдомi тiкали чесно за кордон - щось словаки не розумiють, бо не бачать свого щастя - українця на кордонi...

Р
Руснак

До 17:49.Ты майже неборе далше свого Мохнатого нигде не бов.Вшыток світ при слові україниць тягне на блюванину.Словаки-то друтарі айбо і ті на нас позеравуть,як на тяглову скотину! Донезалежнилися!

V
vasyashovak@gmail.com

Хочу зауважиты що аутсайдери и жебрач то не ми а вы якщо ви собі говорите ви но без нас .

С
сори

Закордонни.....

ДР
до редакции

Закрдонни призвища пишуться з малои литери???...словаки усе занималися дримбанинов на кордони,та туй нич нового ние.главное,шо они до нас издять,як думив....

М
Мішко

Хочу зауважити що громадяни третіх країн, аутсайдери, жебрач - це ми з вами :-). Такшо скоро потеха буде

Читайте також