З квітня закарпатці платитимуть за газ вдвічі більше, а у травні "пільговий" тариф може зрости на 53%

7
15

Інформація про те, що у квітні українці ще платитимуть за пільговою ціною по 3,6 гривні за куб. м. не підтвердилась.

Таким чином, всі споживачі газу (з лічильниками та без) уже цього місяця платитимуть за блакитне паливо 7,18 грн. за 1 куб.м.  Згідно постанови Кабміну, пільгова ціна залишається тільки для релігійних організацій.

Цікаво, що у жовтні 2015-го року Кабінет Міністрів прийняв постанову, якою визначив період опалювального сезону з 1 жовтня 2015 по 31 березня 2016 року. Таким чином, квітень, який раніше був останнім місяцем опалювального сезону, непомітно викинули з пільгового періоду.

Крім того, експерти прогнозують, що з 1 травня пільгова ціна на газ може зрости на 53% - з 3,6 до 5,5 грн за 1 куб.м. Згідно з Меморандумом Уряду з МВФ,  підвищення мало відбутись вже в квітні, втім через політичну кризу відстрочилось.

Mukachevo.net

Коментарі

Б
Бачі

то єден люмпен сам із собов коментірує ци вас двоє

Р
Руснак

Петя ты правый на всі сто.Айбо нич із того не боде.Бо наш наруд лем тоди революціонер, коли му заплатять, посадять на автобус і пивезуть на мітинг, коли начальник му нич не пувість...То все казки про свідомість, про народний гнів...Доки за народом не стоїть якась сила, што має свої інтереси, дотіль наруд то отара!

П
ПЕТЯ

Газ підвищать бабки вивезуть в ОФШОР а народ мовчить чекає світлоє будущеє небуде його пока ненавчимося відстоювати свої вимоги

9
999

https://www.youtube.com/watch?v=8A66g1TYf5s

9
999

"Когда Азаров (премьер-министр Украины в 2013 году. — Ред.) заявляет, что МВФ требует от него поднять тарифы на газ, уменьшить зарплаты и заморозить пенсии, он, мягко говоря, говорит неправду. Пусть скажет правду, что каждый из вас должен получать газ украинской добычи. Население Украины потребляет 18 млн. кубических метров газа, а добывает Украина – 20. Украина – очень богатая страна – правительство, правда, дураки", - рассказывал тогда Яценюк-оппозиционер.

K
Komi1977

Выходите на майдан еще не совсем дожали народ так скакать еще нужно и скакать много.Уже почти в европе,клоуны? )))

Е
Еліта

Тут і так напряг з новою тачкою. Не знаєш яку краще в салоні купити японську чи німецьку. Та ще донечка на день народження 17,5 років буде мати , а вже просить нормальну машинку.Хоч розривайся.

1
1234

Спасибо Петьке за счастливое детство)

М
МедіаКритик

Жити по-новому!

М
МаЙдАУНИЙ

БОДАЙ Би на тому газі згорів Яценюк с порошенком

П
Пітю

Все ОК! Хто не скаче, тот Мацкаль!

:
:))

Ну що,клоуни майдануті,коли Віче? Хто воняв два роки тому назад,що "хуже ніж при Януковичу вже не буде"? Так жріть тепер,не обляпайтеся. Шкода тих людей,що не скакали на майдані, а попали так неслабо із-за довбодятлів свідомих.

R
rem

Мало того, шо доять народ через високу ціну на газ. При цьому ще й систему субсидій таку розробили, коли вчитель у квартирі субсидії не дістає, а половина митників із митного поста "Лужанка" на угорсько-українському кордоні пооформляли собі багатотисячні субсидії на свої 3-х поверхові замки. Де справедливість. Дурдом, а не держава.

ХБ
Хер Большой

На ту "постанову 15-го р.",как и на кабинет министров можно болт на 22" с левой резьбой забить.Пусть лысый жидёныш башляет по своим тарифам.

1
123

Щось у меморандум з МВФ забули дописати один пункт. А САМЕ ПІДВИЩИТИ ЗАРПЛАТУ ХОЧАБИ НА 253 %,АБИ МАТИ ЗА ЩО ТОТ ДОВБВНИЙ ГАЗ ПЛАТИТИ. ЧИ У НАШОЇ ВЛАДИ ЯКІСЬ СВОЇ ПЛАНИ. АБИ ЛЮДИ НЕ МАЛИ ЗА БУХАНКУ ХЛІБА КУПИТИ, ЛЕМ ЗА ГАЗ ЗАПЛАТИ. А ДАЛЕ ЖИЙ ЯК ХОЧЕШ.

Читайте також