З нагоди відкриття у Мукачеві ювелірного магазину "KSD AURUM" подарують 3 діаманти

10
4

А також 30 подарункових сертифікатів від 200 до 1000 гривень.

Відкриття магазину відбудеться вже цього четверга, 21 квітня на площі Миру, 5 о 12:00.

Як повідомили у KSD AURUM, у магазині буде представлений широкий асортимент вишуканих виробів із золота та срібла з дорогоцінним та напівдорогоцінним камінням, унікальних ікон та інших прикрас на будь-який смак. Крім того, асортимент постійно оновлюватиметься, а команда професійних продавців-консультантів допоможуть обрати прикрасу, яка підійде саме вам.

Більше того, у день відкриття усіх покупців чекають приємні подарунки.

Усі покупці, які обрали прикраси на суму до 3000 грн, гарантовано отримають солодкий сюрприз - коробку цукерок, а всі покупці на суму від 3000 грн зможуть взяти участь у розіграші одного з 3-х діамантів та інших цінних призів.

Як це відбуватиметься: у магазині буде лототрон з картками із захисним покриттям. Ви особисто тягнете картку з лототрону, стираєте покриття і дізнаєтесь, який приз виграли. Сподіваємося, це буде діамант.

Коментарі

Т
Тьотя

Не знаю для яких це слоїв населення куча ювелірних ? Народ ледь виживає ціни комічні за комунальні.

М
Міша

Я бідний заробічанин, взимку приїхав додому, походив по центру, подивився скілки ювелірок, сходив по ресторанах, барах, подивився скільки там народу сидить, і подумав що люди у нас не так фігово живуть, Я десь не там заробляю)))

П
Папа

наконєцто!!!!!! уррра!

B
betonus

В нашому місті якраз бракувало ювелірного магазину, мешканці нашого міста з нетерпінням чекали цього славного моменту. Переведемо свої заощадження, високі зарплати та пенсії в золото, срібло, коштовні камні, унікальні ікони. Велике спасибі керівництву міста за цей прекрасний подарунок.

Читайте також