З недобудованої зупинки в Ужгороді крали будматеріали. Підозрюють митника (ФОТО, ВІДЕО)

17
10

Днями, у мережі Фейсбук з'явилось відео на якому камера відеоспостереження зафіксувала крадіїв будівельних матеріалів з нової зупинки в Ужгороді на вулиці Митній.

Це відео викликало велике обурення серед людей. Закарпатський журналіст Віталій Глагола помітив, що крадії приїхали на авто у якого чітко видно номер і спробував дізнатись власника автомобіля. Йому це вдалося, результат був несподіваний.

— Не треба бути Еркулем Пуаро, щоб вбити в Google прізвище і натрапити на декларацію подану до НАЗК повної тезки власниці авто - і вуаля, найдено декларацію із такими самими даними. І тут вуаля номер два - у неї в декларації внесено авто саме такої моделі, як на відео із крадіжкою. Хочете вуаля номер три? Ця жінка працює на посаді слідчий в установі Ужгородське районне відділення поліції Ужгородського відділу поліції Головного Управління НП в Закарпатській області, тобто в ПОЛІЦІЇ, - написав Віталій Глагола.

Але це ще не кінець історії, Віталій подивився прізвище та ім'я чоловіка жінки, адже на відео було видно, що матеріали в багажник вантажить саме якийсь чоловік.

— Перевіряємо на тому ж сайті і вуаля номер чотири. Знаходимо чоловіка на ім'я Мельник Микола Васильович у якого в декларації вказано право керування на автом марки Фольцваген Пасат 2007 року, який є у власності його дружини. А хочете знати, де працює цей чоловік згідно його декларації? От вам і вуаля 5 - старший інспектор у Закарпатській митниці ДФС. - додав Віталій Глагола.

У Головному управлінні національної поліції Закарпаття розповіли Mukachevo.net, що наразі вирішується питання про призначення службової перевірки, під час якої з'ясуються всі обставини справи. Разом з тим вирішуються питання про внесення відомостей у ЄРДР. Поки що факт зареєстровано за моніторингом повідомлення у мережі Інтернет.


Коментарі

С
саша

Ставлення до власності: "Я майже Бог, і все навкруги моє. А те, що ти вважаєш своїм є тільки тимчасово не моє. Але я це виправлю. Час прийшов"

Т
траляля

мене не влаштовує що твій сексуальний партнер оприлюднює призвище та звинувачує людей та не несе за це ніякоі відповідальності

Я
Я

Це вних в крові!!! Дай даййй або вкраду

СК
Степан Крук -Траляля

А що тебе гівнюку не влаштовує в діях журналіста? Він оприлюднив. хто є господарем машини і не вказав, що саме цей господар крав бордюри. Молодець! Швидко розплутав те, на що менти нездатні! Ще раз образиш цього журналіста, по рилу схлопочеш!

ДТ
До Траляля

Та вун не писав ош то вони. Вун написав ко власник машини. А у нас по закону не мош по дорученньові продавати машини

В
Віка

Один цей журналіст шось робить. Всі другі ся боять

Т
Траляля

Це ,насправді дуже цікаво,але якщо цей автомобіль належить по дорученню на іншу особу,як цей гівноактивіст буде вибачатися? Просто цікаво

М
Мешканець

Велиця МИТНА, забирав (крав) митник, значить він приїхав за своїм.

E
Erkul

Так ця зупинка належить Пересcоляку Валері,митнику і власнику ФК Минай,а давно вже не секрет що митники примусово фінансують цю футбольну команду.Це все нормально він просто взяв своє у вигляді буд.матеріалів,хоть якась компенсація того що у нього відібрали)))

Д
Дід

Коли,вже,нарешті ці падлюки нажеруться.

Читайте також