З перестрілкою у Великому Березному нічого не зрозуміло

16
5

Сьогодні, закарпатські ЗМІ опублікували новину про резонансне вбивство у місті Великий Березний, але у міліції не підтвердили ці данні.

 

За неофіційними даними житель міста розстріляв з автомата авто, в якому знаходилося двоє людей.
 
В обласному МВС, підтвердили факт порушення кримінальної справи проти місцевого жителя, за статтею 115 кримінального кодексу України, умисне вбивство.
 
Як стало відомо Мукачево.net, спочатку було порушено кримінальну справу по факту хуліганства, але поранена людина померла у лікарні.
 
Невдовзі правоохоронні органи висунуть офіційну версію.

Коментарі

R
Roma

Нічого дивного в Березному не виникло. Така ситуація по всій Україні. Риба гниє з голови!Винні самі люди - голосують за бандитів, садять їх на крісла, а потім - плачуть. Ви продавали свої голоси за пару гривень-це ваш вибір і не плачте! Буде ще гірше - вони скрізь, і це ваша , люди, заслуга.

Б
Березнянин

Да....розборки вам гарантовані...будуть стріляти і підпалювати машини-запрошуємо вас на наший березнянський атракціон.. До поки цього крота К. не посадять, доти в Березному будуть вбивства і стрілялина. Міліція на все це закриває очі, тому що громадядин К. має багато грошей, і великі звязки не тільки у Березному, але по всій Закарпатській обл. ОТ ЩО В НАШ ЧАС РОБЛЯТЬ ГРОШІ!!!

Й
ййй

вся ментовська і прокурорська верхівка хоче прикрити звіра-кормлячого їхні сімї

W
wwm

А саме тому ми гостинно запрошуємо відвідати дискотеку "Форсаж" та ресторан "Святий Копча".Ми Вам гарантуємо вбивство одного з відвідувачів, та спалимо пару автівок.Цей день Ви запамятаєте назавжди любі наші відвідувачі.

С
спостерігач

Та всі менти жополизи і кролики мяко кажучи

Читайте також