З пістолетом та ножем: 2 молодиків влаштували розбірки в мукачівському ресторані (ФОТО)

3
6

Інцидент стався вчора, 12 квітня в ресторані по вулиці миру. Близько 22:30 до правоохоронців звернулись відвідувачі закладу,які повідомили про сварку.

Поліція Мукачева відреагувала відразу, адже за словами заявника у тих, хто прийшов сваритись були ніж та пістолет.

До розважального закладу прибула слідчо-оперативна група, яка згодом встановила суть сварки. Як виявилось, між двома відвідувачами закладу та трьома невідомими особами виникла сварка, на ґрунті особистої неприязні. 

Через цей конфлікт молоді хлопці побили двох 25-літніх мешканців с.Верхня Визниця Мукачівського району, лякаючи їх пістолетом для відстрілу гумових куль та ножем.

Правоохоронці міста швидко знайшли дебоширів, ними виявились двоє мешканців с.Клячаново, що на Мукачівщині, віком 18 та 20 років, а також 24-річний мешканець районного центру. 

Травматичний пістолет та розкладний ніж вилучили.

Розпочате кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 ККУ, тобто хуліганство із застосуванням зброї чи іншого предмета.

Дивіться також: Стрілянина в Ужгороді: Патрульні оприлюднили оперативне відео

Коментарі

ДП
До правдоруба

ЯкI вченI доказали ?! Запитання до тебе розумного ,- в що в першу чергу перетворюеться iжа ранком ( чому ранком ? Здогадайся сам, ти ж розумний ?!) . Вченi доказали !! Моему дiдовI 90 рок. Жодного разу дiд не був в лiкарнi... п’е кожного дня !!! Я сам вживаю алкоголь, дуже рiдко.... тому не звiзди, про цих вчених, не сходиться )))

ДН
до нижнього

а правдоруб і є алконавт з пропитими мозгами..так шо не чудно

ДП
До правдоруба

То не нормальні люди після роботи ідуть на 50-100 г водочки з пивом, а потенційні алкаші. І лиш баран залежний буде стверджувати, шо від того, нич страшного нема і то не залежність... тим не менш учені доказали, більше 2,5л пива 4% на тиждень і ви уже собі подписуєте приговор і укорачуєте життя. А то шо молодь дур‘ю страдає в подібних закладах та нич странного... більше культурних заходів треба проводити, а не лиш фестивалі...

П
Правдоруб

В основному в цих "ригаловках" ПІСЛЯ 19.00 годин з'являється та зависає всіляка шваль, яка не робить. Нормальні люди після роботи зайдуть вип'ю по 50-100 грм. горілки та пивця і спішать додому відсипатися, бо завтра на працю. А шваль як вмаже бухла а й ще "нюхне" або "пихне" КОСЯЧОК взагали починають себе рахувати суперменами поки в мозгах алкоголь та дурь гуляють. Половина з них смолаві малолітки.

Т
Тьотя

Нефік так до пізна продавати спиртне ,ану на кожному кроці після 9.год .можна випити пива і любе спиртне в таких кафешках ,які на кожному кроці вот такі смоляки понапиваються ,та шей з на руках ножі пістолети страшно ходити по городу !

В
Вано

Шпана зовсім берега попутала... Чmошники смолаві.

Читайте також