З півночі "диктаторські" закони стануть діючими (ФОТОФАКТ)

8
7

На Євромайдані спалюють тираж "Голосу України. Роблять це депутати партії "Свобода".

Тим не менше низка законів, ухвалених парламентом без дотримання процедури, а згодом підписаних спікером Рибаком і президентом Януковичем, набудуть чинності 21 січня. 

"Диктаторські закони надруковані. Диктатура вступає в дію з 00.00 21 січня!" – написав "свободівець" Олександр Аронець у мережі Facebook. 

Як ровідомив нардеп Яворівський наклад газети роздрукували раніше графіку і частина їх вже відправлена в області України. 

В мережі також підмічають, що День Соборності України народ зустрічатиме в зовсім іншій державі.  

Мукачево.net

Коментарі

1
10%

Пора каждому майданутому приклеить себе на лоб памятку: "Каждый в меру своего понимания общего хода вещей,работает на себя, а в меру непонимания на того, кто знает и понимает больше!" - это значит, что меньшинство довело большинство до того ,что большинство сами попросили демакратические законы у властей. В таких случаях И.В.Сталин говорил: "ты враг или дурак?!" если враг, то к стенке,если дурак, то иди учись или прочитай пару умных книжек, например "Тайны управления человечеством", для начала.

0
007

Пффф, на нападниках)

Д
Дмитрий

Ці закони просто трохи коректують ситуацію, надають більші права правоохоронним органам, встановлюють чи посилюють відповідальність. Нічого диктаторського тут немає.Але... який від них сенс, якщо влада не має мужності і волі ними користуватися. Лише 500 уродів біснуються на вулиці, б"ють правоохоронців, палять автобуси, кидають каміння, вже катапульту завезли, і з ними нічого не можуть зробити. Закон "Про міліцію" в 1990 р. прийнятий, дозволяє правоохоронцям застосовувати вогнепальну зброю в таких випадках - і що? і де це на практиці??? Чому лише 31 затриманий? Чому на свободі решта? Чому не застосовується зброя по нападниках?

Ы
ы

до-Шахта -" карманный" сайт -клевета (срок до 2х лет тюрьмы )

К
Киянин

Згідно діючого законодавства "Закон набуває чинності після публікації у пресі, але не раніше ніж через 10 днів після його прийняття".

КД
Князь Дімітрій

Ох я би також цього дуже хотів! І шоб цей довбень Балога також получив по яйцям!!!

Ш
Шахта

Понимаю что злорадствовать не хорошо, но не могу не порадоваться если ваш " карманный" сайт получит по шапке:)

Читайте також